10% korting op alle drempeloplopen- en profielen van EasyLivingProducts

10% korting op alle drempeloplopen- en profielen van EasyLivingProducts

Exclusief voor Onbeperkt leven pashouders: 10% korting op alle drempeloplopen en drempelprofielen van EasyLivingProducts!

De drempeloplopen en -profielen zijn geschikt voor het overbruggen van geringe hoogteverschillen tot maximaal 6 cm. De producten zijn voorzien van een anti-slip profiel, hebben een fraaie vormgeving en zijn in diverse kleuren en maten leverbaar.

De drempeloploop past u toe wanneer u de bestaande drempel wilt behouden.

Indien het mogelijk is de bestaande drempel te verwijderen, dan kunt u kiezen voor een drempelprofiel. Een drempelprofiel vervangt de bestaande drempel.

 

Log in om gebruik te maken van deze aanbieding, of bestel de Onbeperkt leven Pas en maak direct gebruik van deze aanbieding. Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.

Beschrijving

logo-easyliving

Specialist in toegankelijkheid en mobiliteit voor woning en gebouw: hellingbaan, drempelhulp, oprijplaat.

Zolang mogelijk zelfstandig wonen is een wens van vrijwel alle ouderen en mensen met een functiebeperking. EasyLivingProducts is volledig gespecialiseerd in ontwikkeling en levering van hulpmiddelen waarmee de toegankelijkheid van en mobiliteit in woningen en gebouwen geoptimaliseerd kan worden. Onze producten, zijn praktisch, doeltreffend en vooral zeer betaalbaar. Ze zorgen voor een verbetering van de mobiliteit en daarmee van het leefcomfort voor velen.