Aangepast ondergoed

Exclusief voor Onbeperkt leven pashouders: 10% korting op de gehele collectie aangepast ondergoed van Adjustforyou!

Adjustforyou heeft verschillende soorten ondergoed, zowel geschikt voor het zwaardere incontinentiemateriaal als ondergoed voor inleggers.

Het assortiment bestaat uit verschillende modellen rompers / body’s, onderbroeken, hansops / pyama’s, de beschermbroek en de zwembroek.
Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zeer praktisch in het gebruik.

Doordat de stoffen satijnzacht aanvoelen en zijn vervaardigd van comfortabel, elastisch materiaal, bieden de producten van Adjustforyou het hoogst mogelijke draagcomfort.
Zo is er bij elk product meer ruimte in het achterpand gecreëerd zodat de stof mooi rondom het volume van het incontinentiemateriaal valt.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

logo_adjustforyou

Vol passie en toewijding staat Adjustforyou voor comfortabel aangepast ondergoed voor mensen die incontinentiemateriaal dragen. Aangepaste kleding voor incontinentie levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van leven en maakt de zorg gemakkelijker.
Adjustforyou heeft hiertoe een aantal innovatieve producten ontwikkeld, die allemaal vooral tot doel hebben comfort te bieden.

Het assortiment bestaat uit verschillende modellen rompers / body’s, onderbroeken, hansops / pyama’s, de beschermbroek en de zwembroek.
Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zeer praktisch in het gebruik.

Doordat de stoffen satijnzacht aanvoelen en zijn vervaardigd van comfortabel, elastisch materiaal, bieden de producten van Adjustforyou ook het hoogst mogelijke draagcomfort.
Zo is bij elk product meer ruimte in het achterpand gecreëerd zodat het mooi rondom het volume van het incontinentiemateriaal valt.

Adjustforyou is opgericht door Miranda van den Hurk. Door de kennis en ervaring die zij heeft opgedaan in het werken met ouderen en mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking, is zij geïnspireerd geraakt door hun vraag naar comfortabele kleding.
Dit heeft geresulteerd een jonge, daadkrachtige en innovatieve onderneming die gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en distribueren van producten naar behoefte.

De nauwe samenwerking met de mensen zelf, maar ook met de ouders/verwanten en oud-collega’s heeft Adjustforyou tot een succes gemaakt.

 

10%
Adjustforyou