10% korting op alle hansops en pyama’s van Adjustforyou

10% korting op alle hansops en pyama’s van Adjustforyou

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: 10% korting op alle hansops en pyama’s van Adjustforyou!

Vrijheidsbeperkend ondergoed is soms noodzakelijk, maar kan toch comfortabel en mooi zitten.
Deze hansops zijn van hoogwaardige kwaliteit, met elastisch en nauwsluitend materiaal, en zijn in de kleur blauw of wit te bestellen.

 

Log in om gebruik te maken van deze aanbieding, of bestel de Onbeperkt leven Pas en maak direct gebruik van deze aanbieding. Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.

 

 

Beschrijving

logo_adjustforyou

Vol passie en toewijding staat Adjustforyou voor comfortabel aangepast ondergoed voor mensen die incontinentiemateriaal dragen. Aangepaste kleding voor incontinentie levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit van leven en maakt de zorg gemakkelijker.
Adjustforyou heeft hiertoe een aantal innovatieve producten ontwikkeld, die allemaal vooral tot doel hebben comfort te bieden.

Het assortiment bestaat uit verschillende modellen rompers / body’s, onderbroeken, hansops / pyama’s, de beschermbroek en de zwembroek.
Deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zeer praktisch in het gebruik.

Doordat de stoffen satijnzacht aanvoelen en zijn vervaardigd van comfortabel, elastisch materiaal, bieden de producten van Adjustforyou ook het hoogst mogelijke draagcomfort.
Zo is bij elk product meer ruimte in het achterpand gecreëerd zodat het mooi rondom het volume van het incontinentiemateriaal valt.

Adjustforyou is opgericht door Miranda van den Hurk. Door de kennis en ervaring die zij heeft opgedaan in het werken met ouderen en mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking, is zij geïnspireerd geraakt door hun vraag naar comfortabele kleding.
Dit heeft geresulteerd een jonge, daadkrachtige en innovatieve onderneming die gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en distribueren van producten naar behoefte.

De nauwe samenwerking met de mensen zelf, maar ook met de ouders/verwanten en oud-collega’s heeft Adjustforyou tot een succes gemaakt.