Oplos Sessie Doelen stellen

Speciaal voor Onbeperkt leven pashouders 10% korting op de Oplos Sessie Doelen Stellen via Skype, e-mail of live (in de regio Amersfoort). Waarbij je samen met Shelley aan de slag gaat tijdens een sessie van 2,5 uur met het stellen van Doelen. Want soms gaat het even niet zoals je wilt of het gepland had, loop je ergens tegen aan in jouw leven en zoek je handvatten om weer verder te kunnen of om tot een oplossing te komen. Shelley helpt je op een praktische manier op weg via de ‘Oplos’ sessie Doelen stellen zodat je zelf ‘onbeperkt’ weer verder kunt.

Normaal tarief Oplos sessie € 175,- incl. btw

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

logo_Shelley_Brandon

Coaching en begeleiding voor pubers, jongeren en jongvolwassenen. Online en Offline. Want soms loopt het even niet zoals je wilt of het gepland had. Misschien had je een andere uitkomst verwacht of dreigt de situatie zelfs (bijna) uit de hand te lopen. Het kan ook zijn dat je antwoord wilt op een vraag of een oplossing voor een probleem. Ook wanneer het juist goed gaat en je zoekt een manier om dat vast te houden. Voor deze en andere vragen ben je van harte welkom (14 – 18 jaar met toestemming ouder/verzorger).

10%
Shelley Brandon