Full service verhuisdienst

Exclusief aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: 15% korting op het volledige dienstenpakket van Weer Thuis*!

 

Comfortabel en vertrouwd verhuizen

Er komt een moment in jouw leven dat je merkt dat jouw huidige huis niet meer voldoet aan jouw eisen. Je zou eigenlijk wel willen verhuizen naar een wat praktischer huis of een veiliger omgeving.

Maar hoe pak je dat aan? De kinderen wonen ver weg en hebben een druk bestaan. Je wilt ze trouwens ook helemaal niet belasten met jouw besognes. Toch heb je behoefte aan ondersteuning. En dat is nu juist wat Weer Thuis jou kan bieden.

Diensten Weer Thuis

  • Het uitsorteren en eventueel laten afvoeren van overbodige huisraad.
  • Het selecteren van een betrouwbare verhuizer
  • De planning en coördinatie van de verhuizing zelf
  • Het opleveren van de oude woning
  • Alles in jouw nieuwe (t)huis weer ophangen en aansluiten
  • Alle administratieve werkzaamheden die bij een verhuizing om de hoek komen kijken

Het servicegebied van Weer Thuis strekt zich ruwweg uit van Zwolle tot aan Eindhoven en van Rotterdam tot aan Nijmegen, zeg maar ‘Midden Nederland’, oftewel een straal van 100 km vanaf Echteld. Aanvragen buiten dit gebied neemt Weer Thuis graag in overweging en kijkt of er een passende oplossing te vinden is.

Deze korting geldt niet voor de diensten van derde partijen.

Klik hier en vraag direct jouw Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Logo_Weer_Thuis_Onbeperkt_leven

Weer Thuis is een full service verhuisdienst. Wij helpen mensen van A tot Z bij alles wat er maar bij een verhuizing om de hoek komt kijken. Dus niet alleen voor de verhuizing zelf, maar ook voor hulp bij het verkopen van de oude woning en het zoeken naar een nieuwe woonstek, kunnen de mensen bij ons terecht. Sinds kort bieden wij hiernaast een noviteit aan op het gebied van persoonlijke beveiliging. Deze noviteit draagt de naam Q-thuis. Het unieke aan het systeem is dat het wordt aangestuurd met behulp van de stem. Met de Google Home als basis, geeft het de gebruiker niet alleen een veilig gevoel, maar ook heel veel plezier en gemak.

15%
Weer Thuis