Rolstoelvriendelijke camper

Exclusief aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: 15% korting op de huurprijs van een rolstoelvriendelijke camper bij Best Bijzondere Campers!

Deze voormalige Connexxion-buurtbus uit 2012 is helemaal omgebouwd tot een moderne en complete camper en bovendien geschikt voor rolstoelgebruikers. In deze uitvoering uniek in zijn soort!
Deze Fiat Ducato rijdt als een reguliere bestelbus, is net zo hoog en breed, alleen een stukje langer!
Het is een (half)automaat, dus gas geven en rijden maar.

 

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Best_Bijzondere_Campers_Logo-Onbeperk_leven

Wij, Kate en André, raakten besmet met het campervirus toen onze kinderen 1 en 3 waren en we geen zin meer hadden in een tent. Een camper leek ons wel een manier om vakanties met jonge kinderen iets gemakkelijker te laten verlopen. De ultieme vrijheid, niet weten waar je ’s avonds slaapt. Nieuwe landschappen, steden, streken en mensen ontdekken door zo maar ergens heen te rijden… Dé manier om vakantie te vieren.

Na een paar verschillende campers gereden te hebben, kwam Harry Hymer. Een in jaren-80-bruin uitgevoerde klassieker, tenminste op de kleur na dan…

Het grote hobbyen kon beginnen. Na een grote pimpbeurt werd dit onze familiecamper, compact maar toch uiterst ruim van binnen, zeker met opgroeiende kinderen.

Toen Harry af was, ontdekten en verbouwden we Billy Brandweer.
Toen bleek dat je niet in twee campers tegelijk kunt slapen, besloten we deze te gaan verhuren. Dat liep zo goed, dat er een 3e camper kwam.

De voormalige buurtbus kochten we in eerste instantie omdat we de uitvoering van deze bus zo mooi vonden met al dat panoramische glas.

Het idee om er een rolstoelvriendelijke camper van te maken kwam eigenlijk pas later. De 8wheel Drive is nét klaar!

15%
Best Bijzondere Campers