Online cursussen

Exclusief aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: Online cursussen van € 14,70 voor € 11,- bij Samen Beter Thuis! 

Bij afname van 3 online cursussen € 27,- i.p.v. € 44,10!

De cursussen zijn bedoeld voor iedereen die is geïnteresseerd in verdieping van kennis en vaardigheden om zo lang mogelijk zelfredzaam te blijven. Want wie wil dat nu niet; zelfstandig zijn en thuis blijven wonen ondanks een handicap, na een operatie of met een (chronische) ziekte. De video instructies bieden informatie voor mantelzorgers, zelfzorgers en iedereen die geïnteresseerd is in thema’s rond zelfredzaamheid.

De cursusthema’s zijn gericht op het oplossen van vragen over verzorgen en verplaatsen, die ontstaan door het moeilijker kunnen bewegen. Ze zijn ontwikkeld door vakinhoudelijke specialisten. De thema’s gaan onder andere over het leren lopen met hulpmiddelen, het voorkomen van vallen, het gebruik van een rolstoel of trippelstoel, iemand helpen bij het wassen en incontinentiezorg (in ontwikkeling).

Hieronder een voorbeeld van een (deel van een) cursus:

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Samen-beter-thuis-logo

Mantelzorg-Zelfzorg: Hoe doe je dat? 

Wij staan allen voor de enorme uitdaging om zolang mogelijk thuis en zelfredzaam te blijven. Dat willen we ook: eigen regie zolang als het kan! Maar hoe doe je dat, als je gezondheid minder wordt? Je hebt immers geen verstand van alle hulpvragen die op je af komen.

Daarom biedt Samen Beter Thuis online cursussen voor mantelzorg.

Wie is Samen Beter Thuis?

Samen Beter Thuis is ontstaan in 2014 en is het initiatief van enthousiaste zorg- en welzijns professionals, dagelijks actief in de zorg. Hierdoor voelen zij de noodzaak om mantelzorgers en zorgontvangers te ondersteunen, met als doel dat men zich zolang mogelijk zelfstandig kan blijven redden!

Zorgen moet je niet maken, zorgen moet je doen’ (Loesje)

 

25%
Samen Beter Thuis