Cursus Outlook Alles-in-één

Outlook

Speciaal voor Onbeperkt leven pashouders: 5% korting op de Cursus Outlook Alles-in-één van Compu Act Opleidingen!

De diverse mogelijkheden van Outlook onder de knie krijgen? Dan is deze Outlook cursus voor jou! Automatisch jouw mail sorteren bij binnenkomst en uitgebreid vergaderingen plannen. De cursus Outlook Alles in één sluit goed aan bij de dagelijkse bedrijfspraktijk. De docenten behandelen in 1 dag alle onderwerpen om jouw werk zo goed mogelijk te stroomlijnen, ook eventueel in de samenwerking met jouw collega’s. Je bespaart na deze training tijd en hoeft niets meer te vergeten. Outlook gaat vóór jou werken in plaats van dat jij met Outlook werkt!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Logo_CompuAct_Nederland_Bv_Groot

Compu Act Opleidingen is trots op haar persoonlijke aanpak en persoonlijke begeleiding. Compu Act Opleidingen ziet zichzelf als opleidingspartner. De opleidingen worden opgezet vanuit de gedachte dat jij als persoon of als organisatie zo efficiënt mogelijk wilt investeren in vaardigheden en competenties. Deze stellen je in staat jouw prestaties te verbeteren. Compu Act Opleidingen stelt zich als doel de intrinsieke waarde van haar opleidingen te vergroten.

5%
Compu Act Opleidingen