Excel Basis Training

Excel

Speciaal voor Onbeperkt leven pashouders: 5% korting op de Excel Basis Training van Compu Act Opleidingen!

Met de cursus Excel Basis leer je formules en berekeningen maken. Dit natuurlijk in combinatie met een mooie opmaak en de juiste celeigenschappen. Jouw gegevens leer je overzichtelijk maken met het gebruik van tabellen en grafieken. Tijdens deze Excel cursus wordt ook het beveiligen van jouw kostbare data en formules tegen ongewilde wijzigingen behandeld. Je leert razendsnel reeksen invoeren en verwijzingen aanbrengen naar andere tabbladen of Excel bestanden. Ook gebruikers die al met dit office programma actief zijn zullen veel van deze Excel cursus voor beginners leren.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Logo_CompuAct_Nederland_Bv_Groot

Compu Act Opleidingen is trots op haar persoonlijke aanpak en persoonlijke begeleiding. Compu Act Opleidingen ziet zichzelf als opleidingspartner. De opleidingen worden opgezet vanuit de gedachte dat jij als persoon of als organisatie zo efficiënt mogelijk wilt investeren in vaardigheden en competenties. Deze stellen jou in staat jouw prestaties te verbeteren. Compu Act Opleidingen stelt zich als doel de intrinsieke waarde van haar opleidingen te vergroten.

5%
Compu Act Opleidingen