Introductie computercursus 5in1

Speciaal voor Onbeperkt leven pashouders: 5% korting op de Introductie computercursus 5-in-één van Compu Act Opleidingen!

De computer is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Toch zijn er nog steeds mensen die nog geen kennis hebben gemaakt met de digitale snelweg. De eerste stapjes zijn altijd lastig en misschien is er een beetje angst voor alle mogelijkheden. Tijdens deze brede computercursus leer je stap voor stap in jouw eigen tempo de computer in je vingers te krijgen.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Logo_CompuAct_Nederland_Bv_Groot

Compu Act Opleidingen is trots op haar persoonlijke aanpak en persoonlijke begeleiding. Compu Act Opleidingen ziet zichzelf als opleidingspartner. De opleidingen worden opgezet vanuit de gedachte dat jij als persoon of als organisatie zo efficiënt mogelijk wilt investeren in vaardigheden en competenties. Deze stellen je in staat jouw prestaties te verbeteren. Compu Act Opleidingen stelt zich als doel de intrinsieke waarde van haar opleidingen te vergroten.

5%
Compu Act Opleidingen