Aangepaste kleding Thuisgekleed

Exclusief voordeel voor Onbeperkt leven Pashouders: 10% korting op alle kleding via Thuisgekleed!

Op Thuisgekleed.nl vind je een uitgebreid assortiment met prachtige eigentijdse kleding speciaal voor mensen met een beperking en/of senioren.

Je krijgt als pashouder 10% korting op alle kleding in de webshop, in de winkel en op artikelen die je aanschaft via de thuiskleedservice.

De korting geldt niet op artikelen die al afgeprijsd zijn.

 

 

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Logo_Thuisgekleed_Onbeperktleven

Thuisgekleed biedt mode van deze tijd voor senioren en/of mensen met een beperking. Het mode aanbod bestaat uit zowel bekende merken als specialistische kleding. Middels Webshop, Thuiskleedservice en de winkel in Zwolle Zuid kunt u zich naar wens laten kleden.

Vanuit onze 30 jaar ervaring in de mode door onze winkel in Zwolle Zuid hebben wij in 2019 het concept Thuisgekleed ontwikkeld om optimaal aan de mode wensen te kunnen voldoen voor mensen die moeilijk nog de deur uit kunnen of specifieke wensen hebben op het gebied van kleding. Zo is de Thuiskleedservice en de Webshop een belangrijke meerwaarde geworden om onze klanten optimaal te kunnen helpen.

U vindt bij ons merken voor de dames als;

Roberto Sarto. Relax By Toni, Betty Barclay, Frank Walder, Stehmann, Erfo So-Yes etc…

En voor de heren;

State of Art, Baileys, Meyer, Giordano, Olymp, Digel, Com4, Redmond, Alberto, etc…

Zo maakt Thuisgekleed.nl het voor iedereen toegankelijk om een leuke modische outfit te vinden en bovenal passend. Ouderwetse service in een vernieuwend jasje!

10%
Thuisgekleed