Aidapt grip-mok met dop klein gat – transparant

Van € 18,75 voor € 16,50

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze ergonomisch ontworpen, gemakkelijk vast te pakken beker wordt geleverd met een dop met een kleine opening voor drinkvloeistof.

Deze stapelbare mok heeft groeven voor een comfortabele grip in de hand en is antislip. Hij is geschikt voor warme en koude vloeistoffen en de nagenoeg lekvrije klep in het deksel voorkomt morsen. Slechts een kleine druppel ontsnapt voordat het vacuum de hoofdstroom afsluit. De Sure Grip-mok heeft een schenktuit, die schuin staat om het gebruik te vergemakkelijken. Een ander kenmerk van deze beker is de toevoeging van een 100 ml en 200 ml meetgids aan de buitenkant, dit is handig wanneer vloeistofhoeveelheden moeten worden geregistreerd. Magnetron- en vaatwasmachinebestendig, verkrijgbaar in vele kleuren. Optionele extra’s zijn onder meer een handvat voor extra stabiliteit en er is ook een handige stroclip beschikbaar, waardoor het niet nodig is om een rietje vast te houden tijdens het drinken.

Geschikt voor zowel koude als warme dranken
Magnetron en vriezer bestendig
Milieuvriendelijk PVC-vrij materiaal
Vaatwasmachinebestendig en geschikt voor wassen in een autoclaaf tot 100 graden. Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl