Leef JOUW onbeperkte leven!

Be bold, brave, energetic, happy and you… TODAY!

Speciaal coachingstraject voor Onbeperkt leven pashouders: van € 1.250,- voor € 998,-!

Als geen ander weet Ilse van de Burgwal hoe het is om te leven met een fysieke beperking. Na jaren vechten, proberen haar beperking te accepteren en er toch weer tegen aan schoppen, kan zij nu absoluut zeggen dat haar beperking haar veel sterker heeft gemaakt dan zij al was. Zij heeft ontdekt dat zij enorm veel veerkracht heeft en altijd optimistisch is.

Ilse heeft een beperking, maar is absoluut niet beperkt. Zij voelt zich ook niet beperkt. Zij doet alleen sommige dingen net even anders.

Wij hebben Ilse gevraagd om speciaal voor Onbeperkt leven pashouders een coachingstraject te ontwikkelen. Want hoe mooi is het om haar eigen kennis (eigen ervaringen, ervaringen van anderen, haar praktijk, wetenschap en opleidingen) samen te voegen en jou te helpen jouw onbeperkte leven te leven.

In dit 10-uur traject gaan we aan de slag met jouw vraagstukken. Je kunt hierbij denken aan:

 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik meer veerkracht heb?
 • Hoe kan ik optimistischer zijn (over de toekomst)?
 • Hoe leer ik omgaan met mijn beperking?
 • Ik heb een aantal angsten/overtuigingen waardoor ik belemmerd wordt in mijn dagelijks leven. Kun jij mij helpen mijn angsten onder ogen te komen?
 • Hoe leer ik denken in mogelijkheden?
 • Hoe kan ik leren loslaten?
 • Hoe kan ik authentiek blijven? Dicht bij mijzelf en mijn eigen keuzes maken?
 • Help! Ik wil nee leren zeggen tegen anderen.
 • Het lukt mij niet om mijn eigen, dappere, ONBEPERKTE leven te leven.
 • Hoe kan ik die irritante, negatieve stem in mijn hoofd overwinnen?

En zo zijn er nog wel honderden vraagstukken op te noemen, de vraagstukken kunnen dus heel divers zijn.

Wil je JOUW onbeperkte leven leven? Twijfel dan niet en neem de stap.

Wat houdt een 10-uur coachingstraject in?

Je krijgt voor dit coachingstraject:

 • 10 uur coaching (online via Skype of bij Ilse op kantoor)
 • Oefeningen en opdrachten die je thuis kunt oefenen
 • Tussen de afspraken door heb je contact met Ilse via mail en app.

Ilse biedt speciaal voor Onbeperkt leven pashouders gratis een intakegesprek (om te kijken wat jouw hulpvraag is en het is belangrijk om van beide kanten te ervaren of er een klik is) en 2 uur coaching aan bij het afnemen van een 10-uur traject.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Logo MTH

Over Ilse van de Burgwal en MTH Coaching

Be Bold, Be Brave, Be You dat is mijn slogan. Deze quote zegt alles over waarom ik ’s ochtends met een twinkeling in mijn ogen wakker word. Waarom deze quote bij mij past? Op 19-jarige leeftijd kreeg ik een ernstig ongeluk (mijn 2e ongeluk!) waarbij ik de dood in de ogen heb gekeken. Mijn leven veranderde in een split second. Zeven jaar later werd ik Wereldkampioen rolstoelbadminton en inmiddels ben ik een veel gevraagde spreker omdat ik een ‘goed’ verhaal heb, ben ik (internationaal) trainer en (mental) coach op het gebied van mindset, positieve psychologie, vitaliteit en NEI. Door grote tegenslagen en moeilijke tijden, maar ook door alle hoogtepunten heb ik geleerd om het leven groots, moedig en in zijn volle mate te leven en te waarderen. Alles is mogelijk! Dit heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Een sterke, krachtige, unieke en energieke powervrouw!

Elke dag geniet ik van het leven! Elke dag streef ik ernaar om plezier, kracht en energie te geven aan de mensen waar ik mee omringd wordt.

Mijn missie is om anderen te laten zien dat zij met hun eigen innerlijke kracht, authenticiteit, doorzettingsvermogen en het volgen van hun eigen gevoel in hun kracht komen te staan en daardoor kunnen bereiken wat zij willen.

Mijn manier van coachen sluit aan bij mijn motto Be Bold, Be Brave, Be You. Verwacht van mij geen ellenlange praatsessies, ik ben pragmatisch, daadkrachtig en werk veel met oefenvormen zodat je gelijk een en ander in de praktijk kan toepassen. Ik werk dan ook heel bewust met mensen die een leider willen zijn/worden over hun eigen leven, ik werk niet met mensen die een slachtoffer willen blijven van hun leven.

Een positieve houding, krachtig, uniek, energiek en inspiratie zijn sleutelwoorden die mij het beste uitdrukken. Ik zou graag met een leider zoals jij willen werken en mijn ervaring/kennis en kunde met jou willen delen, zodat jij JOUW onbeperkte leven kan leven.

Wil je meer over mij weten of wat ik doe? Kijk dan op www.mthcoaching.nl en www.ilsevandeburgwal.com

 

€ 252,-
MTH Coaching/Ilse van de Burgwal