€ 150,- korting op luxe zorgbed ComfortForLife, 1- of 2-persoons bij Seniorenbeddenwinkel

€ 150,- korting op luxe zorgbed ComfortForLife, 1- of 2-persoons bij Seniorenbeddenwinkel

Exclusief aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: € 150,- korting op het luxe zorgbed ComfortForLife bij Seniorenbeddenwinkel!

Het ComfortForLife zorgbed is een luxe, huiselijk en levensloopbestendig bed dat zich kenmerkt door zijn extreme degelijkheid en uniek is doordat ook een tweepersoons-uitvoering mogelijk is. Hierdoor kunt u in een (veranderende) zorgsituatie gewoon naast uw partner blijven slapen.
U kunt dit bed helemaal zelf samenstellen naar de eisen en wensen van u en uw verzorgende, van stof & kleur tot afmeting en specifieke zorg-gerelateerde opties zoals bedhekken, papegaai etc.
De bedbodem is standaard voorzien van een schotelbodem die de beslaper extra comfort biedt. De rug- en voetgedeeltes zijn individueel instelbaar. Het ruggedeelte heeft een virtueel draaipunt dat ervoor zorgt dat er minder druk op het bekken komt. De afneembare stof waarmee het bed is bekleed behoudt de kleurechtheid en is scheurvast en brandvertragend volgens de Crib 5-normering. De hockers zijn in dezelfde stof leverbaar. De wielen van het bedframe zijn weggewerkt in luxe zuilen. Bij het bed zijn vele gepersonaliseerde opties voor eventuele (latere) zorg mogelijk; zoals een papegaai of een omdraai- en opstahulp. Daarnaast heeft het bed in tegenstelling tot reguliere zorgbedden een extra lage instap en is tóch altijd tillift-toegankelijk.

Levering & Montage zijn inbegrepen.

Raadpleeg uw zorgverzekeraar en/of De Belastingdienst voor eventuele financiële tegemoetkomingen.

 

Log in om gebruik te maken van deze aanbieding, of bestel de Onbeperkt leven Pas en maak direct gebruik van deze aanbieding. Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.

Beschrijving

logo_seniorenbeddenwinkel

Het familiebedrijf Seniorenbeddenwinkel.nl is ontstaan in 2006 vanuit één van de grootste beddenspeciaalzaken van Noord-Nederland. Omdat we merkten dat de vraag naar complete seniorenbedden, zorgbedden en aanverwante producten, op korte termijn sterk toenam, zijn we de webshop Seniorenbeddenwinkel.nl gestart.

Het overheidsbeleid is er tegenwoordig om gericht om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Voor u houdt dit in dat uw huis ‘futureproof’ moet worden. Uw slaapkamer speelt een hele belangrijke rol in uw welzijn en gezondheid. Zorgbedden en Seniorenbedden of met een huiselijke uitstraling zorgen voor veel comfort voor u en uw (professionele) zorgverlener. Onze speciaal geselecteerde matrassen zorgen voor een betere nachtrust, wat niet alleen inhoudt dat u fijner slaapt maar vooral ook dat u veel fitter wakker wordt. Zo geniet u meer van uw dag en wordt de kwaliteit van leven verhoogd.

Ook de wachtlijsten voor verzorgingstehuizen zijn bij ons een terugkerend thema, de tijd die de cliënt krijgt om een beslissing te nemen staat enorm onder druk. Vaak zijn dat maar 6 dagen. Omdat we begrijpen dat u onder enorme tijdsdruk staat om in die paar dagen om beslissingen te nemen met betrekking tot verhuizing en om aan de eisen van de instelling te voldoen, leveren we zeer snel en zelfs op zaterdag, alles om u te ontzorgen en een fijne toekomst tegemoet te gaan.

Practisch al onze producten zijn zeer snel leverbaar en komen bovendien van Nederlandse bodem. Vanwege onze sterke inkoop en gestroomlijnde organisatie kunnen we u óók nog de laagste prijzen bieden!

Extra informatie

Beperking van

Motoriek

Kortingsbedrag

Meer dan € 25,- korting

Andere suggesties…