ableSling

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: Gratis verzending vanuit United Kingdom (express delivery á EUR 17,00)

De ableSling: een geüpgrade versie van een tilmat, zoals veel mensen met een beperking die wel kennen. Het unieke aan de ableSling is echter dat hij helemaal is toegespitst op het gebruik tijdens vliegreizen, maar hij kan voor nog veel meer activiteiten worden gebruikt! Denk aan transfers in en uit auto’s en bussen maar bijvoorbeeld ook voor een dagje strand of pretpark!

Veel reizigers die rolstoel gebonden zijn, zullen zich herkennen in het ongemak en het gevoel van onveiligheid die de handmatige transfer van en naar de vliegtuigstoel met zich meebrengt. Daar biedt de ableSling uitkomst, vanwege de unieke eigenschappen van de ableSling is getild worden onder je armen en bij je benen verleden tijd! Met de ableSling word je veilig en comfortabel met behulp van handig aangebrachte grepen overgetild:

– De gebruiker plaatst de ableSling in de rolstoel voor vertrek van huis.
– Door de 6 handgrepen kunnen de assistentieverleners van de luchthaven de persoon gemakkelijk optillen op een wijze die comfortabel is voor de passagier.
– Het zitkussen is verkrijgbaar in verschillende varianten (zoals gelpad of traagschuim) en maten, maar ook gemakkelijk te vervangen door het zitkussen van de eigen rolstoel.
– Met de verschillende lussen is het mogelijk de ableSling te gebruiken in combinatie met een tillift.
– Er zitten extra verlengstukken bij om de lussen naar wens te verlengen.
– Ook zijn er diverse extra’s aangebracht om de vliegreis comfortabeler te maken, zoals een reistasje om je paspoort en wat geld in op te bergen, een gat in de zijkanten waardoor de riem van de vliegtuigstoel goed bevestigd kan worden en diverse opbergvakjes om de lussen in op te bergen.
– Wanneer je aangekomen bent op de plaats van bestemming kun je de ableSling weer uit de rolstoel verwijderen.

Je kunt reizen naar iedere gewenste bestemming, omdat je je eigen hulpmiddel bij je hebt! The sky is no limit! ✈

Heb je vragen of wil je een ableSling aanschaffen? Neem dan contact op via: stijndereus@ablemove.co.uk. Hij adviseert je graag en zorgt ervoor dat de korting wordt toegepast.

Lees ook hier de blog van Manon van den Heuvel over de ableSling.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

logo able move

De ableSling wordt geproduceerd door Able Move Ltd in het Verenigd Koninkrijk. Able Move is onderdeel van de easy-group (easyJet, easyHotel etc.).

€ 17,-
ableMove