Forza elektrische drie-of vierwielfiets, tot 32% korting

Forza elektrische drie-of vierwielfiets, tot 32% korting

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: een elektrische drie- of vierwielfiets met korting oplopend tot 32%!

Moeite met uw evenwicht op de fiets? Te weinig stabiliteit op uw huidige fiets? Dan is de elektrische driewieler van Forza Fietsen een super oplossing voor u! Speciaal ontwerp met alle gemakken van een normale elektrische fiets. Ook verkrijgbaar als vierwieler.

Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding. U krijgt de korting op vertoon van uw Onbeperkt leven Pas.

Beschrijving

Forza Fietsen: innovatief, duurzaam, krachtig, betrouwbaar

Ons doel is dat een ieder fluitend gebruik kan maken van de elektrische fiets. Met de elektrische fiets grotere afstanden af leggen, naar bijvoorbeeld het werk, school of andere bestemmingen. Er mag best wat meer gebruik worden gemaakt van de fiets. Onze missie is daarom: groener en flexibeler op weg naar uw bestemming.

Ontstress en geniet van de prettige omgevingen waarin u helemaal tot rust komt op een elektrische fiets van Forza Fietsen. Wij staan voor een gedegen stuk kwaliteit, goede zitcomfort, en fraaie designs om uw fietstocht tot een plezier te maken. Daarnaast vinden wij het van zeer groot belang u van ondersteunend, persoonlijk advies te voorzien. Een elektrische fiets naar wens met een bijzonder hoog aftersales service niveau: dat is Forza Fietsen.

Extra informatie

Beperking van

Motoriek

Leeftijd

Alle leeftijden