Vaarvakantie

Exclusief aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: gratis drankpakket (all inclusive) bij een vaarvakantie van Diemer Zorgvakanties!

Het betreft zowel alcoholische- als non alcoholische dranken aan boord van de Prins Willem Alexander.

Diemer Zorgvakanties organiseert vaarvakanties voor mensen met een lichamelijke handicap en mensen die zorg nodig hebben. Tijdens deze vakanties is er begeleiding aanwezig van professionele hulpverleners. Je bent dus verzekerd van goede zorg. Uiteraard mag je jouw partner of begeleider meenemen, zodat jullie samen van de reis kunnen genieten.

 

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Logo_Diemer_zorgvakanties_Onbeperkt_leven

Bert Diemer

Welkom aan boord

Bert Diemer organiseerde in het verleden diverse zorgvakanties voor een verpleeghuis en een thuiszorgorganisatie, waaronder een aantal vaar-vakantieweken met de Prins Willem Alexander. Vakanties waarbij naast vakantieplezier zorg een centrale rol vervulde. Het werd een enorm succes. Bert startte in 2004 Diemer Zorgvakanties.

Vakantie vieren is leuk

“Vakantie vieren is leuk. Veel mensen krijgen echter zelden de kans omdat ze gehandicapt zijn of zorgbehoevend. Juist voor deze mensen is het belangrijk dat ze even van een weekje vakantie kunnen genieten. Dit is voor mij de belangrijkste reden om zorgvakanties te organiseren.”

Gevoel van vrijheid

Gevoel van vrijheid

We horen nog wel eens: “je zit zo opgesloten aan boord”. Dit zeggen echter alleen mensen die nog nooit met ons mee zijn geweest, aldus Diemer. Wanneer je vanaf het bovendek naar de voorbijtrekkende omgeving kijkt, geeft dit juist mensen met een handicap een gevoel van immense vrijheid! Dit in combinatie met de bezoekjes aan allerlei leuke steden en de prima accommodatie aan boord zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Mogen wij je uitnodigen voor een onvergetelijke vaarvakantie met Diemer Zorgvakanties?

Gratis drankenpakket
Diemer Zorgvakanties