Gratis Onbeperkt leven Pas bij een verblijf In den Bongerd

Gratis Onbeperkt leven Pas bij een verblijf In den Bongerd

Tijdens uw vakantie bij In den Bongerd kunt u de professionele zorg blijven ontvangen die u gewend bent. Deze wordt verleend door Rivas Zorggroep. Of het nu gaat om enkele uren hulp of om intensieve zorg overdag, ‘s avonds en ‘s nachts, alles is mogelijk.Voordat u op vakantie gaat, is het belangrijk dat u uw zorgorganisatie op de hoogte brengt van uw plannen. Daarnaast is het van belang dat u een zorgovereenkomst afsluit met uw zorgorganisatie, zodat Rivas tijdens uw vakantie al uw zorg kan regelen.

De twee aangepaste vakantiewoningen zijn volledig rolstoelgeschikt. Iedere woning biedt plaats aan 4 personen.

Ze staan pal naast het fruitbedrijf. Uw rust, zelfstandigheid en privacy zijn dus gegarandeerd. Daarbij kunt u volop genieten van de ruimte en het mooie fruit van het bedrijf. En ook dát kun u zelf ervaren: bij aankomst in uw vakantiebungalow staat er een gezond, ambachtelijk gemaakte fles appelsap voor u klaar.

Fruit_IndenBongerd

In het fruitseizoen is het mogelijk de eigen appels/ peren te proeven. De woningen én de boomgaard zijn via verharde paden prima te bereiken door personen met een beperking. Als u bedlegerig bent, kunt u zelfs met bed en al de boomgaarden bezoeken en de natuur beleven.

Klik hier voor meer informatie. Bij uw reserveringsaanvraag kunt u aangeven dat u de Onbeperkt leven Pas wenst te ontvangen.

Beschrijving

Logo_IndenBongerd

Midden in het groene hart van Nederland staat tussen de boomgaarden van Fruitbedrijf Stek ‘In den Bongerd‘. Twee aangepaste vakantie-zorgwoningen waar u samen met familie en vrienden met volle teugen kunt genieten van buitenlucht, buiten leven.

Dichter bij de natuur kunt u niet zijn. U kunt, met bed en al, het buitenleven proeven, voelen, horen.

‘In den Bongerd’ bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving, een stiltegebied met water en weelderige weiden. Hier vindt u ruimte en rust.

De locatie is een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes naar vestingstad Gorinchem en glasstad Leerdam. Op een paar honderd meter stroomt het prachtige riviertje De Linge. De paden door de boomgaard zijn verhard en prima toegankelijk voor iedere gast, ook diegene die aan bed zijn gekluisterd. Cultuur en Natuur voor iedereen, binnen handbereik.

Beléven staat centraal in ‘In den Bongerd’, ziek zijn verschuift even naar de achtergrond.
Want: Buiten… ben je beter!

Extra informatie

Beperking van

Motoriek