Ribcap modieuze confectie helm

Hoofdbescherming wordt hip en comfortabel!

Terwijl je dit aan het lezen bent, hebben welgeteld 20 mensen een hoofdletsel opgelopen.

Jaarlijks zijn er wereldwijd 64 miljoen mensen die een hoofdletsel oplopen. Preventie is dus een uitdaging van ongekende proporties.

UITDAGING:

Het meeste hoofdletsel is het resultaat van een valongeval in het dagelijks leven. Mensen met een spierziekte of neurologische aandoening zijn een kwetsbare groep en hebben een zeer grote kans op een hoofdletsel. Tot op heden bestonden er enkel zeer stigmatiserende oplossingen hetgeen er toe leidde dat er weinig tot geen mensen zich dagelijks konden of wilden beschermen.

OPLOSSING:

Ribcap wil juist een comfortabele, draagbare en mooie confectiehelm bieden zodat je deze gedurende de hele dag kan dragen zonder enige vorm van onbehagen. Dankzij Ribcap kunnen mensen weer een normaal leven leiden zonder nagestaard te worden. Ribcap focust op mensen met een verhoogd valrisico omwille van neurologische condities of leeftijd. Ribcap is een geregistreerd medisch hulpmiddel en wordt ondertussen ondersteund door verschillende neuroassociaties in verschillende landen.

Dankzij het innovatief impact-werend materiaal slaagt ribcap erin om mode en bescherming te combineren in een draagbare en comfortabele hoofdbescherming.

Het resultaat is een draagbare confectiehelm in de vorm van een muts of pet met een superieure schokabsorptie die ondertussen al veel letsel heeft vermeden. De moderne designs kunnen altijd en overal gedragen worden en bieden een ongekende bescherming, comfort en look!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Logo_Ribcap

Ribcap werd meer dan 10 jaar geleden opgericht om een ​​beschermend hoofddeksel te bieden dat werkt tegen verschillende neurologische aandoeningen – zonder uw persoonlijke stijl in gevaar te brengen. Het is geen geheim dat hoofdletsel verwoestend kan zijn. Studies tonen zelfs aan dat ongeveer de helft van de wereldbevolking tijdens zijn leven minstens één hoofdletsel oploopt.

5%
Ribcap