Moretti douchestoel met rugleuning – hoogte verstelbaar

Van € 85,98 voor € 75,66

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze douchestoel is voorzien van een versterkt frame met dubbel kruis, waardoor de kruk een draagvermogen heeft van maar liefst 227 kg. De stoel is eenvoudig in hoogte te verstellen en heeft handige ingebouwde handvatten in de zitting, waarmee u gemakkelijker kunt opstaan. Daarnaast heeft de zitting een drainage systeem, zodat het water er niet op blijft staan. De aluminium poten van de stoel zijn voorzien van anti-slip doppen om wegglijden te voorkomen. 
De Moretti douchestoel is een comfortabele en veilige oplossing voor mensen die moeite hebben met douchen. De zitting is ruim bemeten en heeft afgeronde hoeken voor extra comfort. De stoel is lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, wat handig is als u de stoel bijvoorbeeld wilt gebruiken in verschillende kamers. 
De afmetingen van de douchestoel zijn als volgt: 46 x 40,5 x 76-87 cm. De zitting heeft een afmeting van 51 x 31 cm en een hoogte van 8,5 cm. De stoel is wit van kleur met zilverkleurige accenten en heeft een maximaal gebruikersgewicht van 227 kg. De hoogte van de stoel is verstelbaar van 76-87 cm en de zithoogte vanaf de grond is 41-52 cm. 
Wij willen u er graag op wijzen dat Zorgthuiswinkel de Moretti douchestoel met rugleuning – hoogte verstelbaar gratis bij u thuisbezorgt.

  • Lichtgewicht douchestoel waarmee u veilig en comfortabel kunt douchen.
  • Product maten (cm): 46 x 40,5 x 76-87 cm
  • Zitting: 51 x 31, hoogte 8,5 cm
  • Kleur: wit met zilver
  • Maximaal gebruikersgewicht (kg): 227
  • Hoogte verstelbaar van/tot (mm): 76-87 cm
  • Zithoogte vanaf de grond: 41-52 cm

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl