Onbeperkt leven Pas

Er worden weer mooie, spannende reizen georganiseerd door Stichting My Way (voorheen Smarti). Kijk snel op de website!

 

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

logo_MyWayReizen

My Way: net een beetje anders

Het vertrekpunt van My Way is dat wij centraal stellen wat mensen wèl kunnen in plaats van wat niet (meer) mogelijk is door de handicap. Skiën, kajakken, abseilen, zwemmen, plezier hebben, lekker eten: iedereen die met ons mee ging, heeft het gedaan.

Soms zoeken we die grenzen bewust op, zoals bij onze avontuurlijke reizen. Even zo vaak komen we ongevraagd obstakels tegen.

De bedoeling van het ‘over de grenzen van de beperking heen gaan’, is een grotere zelfstandigheid, durf en initiatief te bewerkstelligen. Niet alleen tijdens de reis, maar ook daarna. De reis vraagt van eenieder inzet en betrokkenheid. Doe je mee en durf je het aan?

Een groep

Tijdens de reizen vormen de deelnemers en begeleiders één groep. Allemaal in de leeftijd 20-50 jaar. Vanuit gelijkwaardigheid en respect hebben wij plezier, ontdekken we de wereld en overwinnen wij letterlijk en figuurlijk vrijwel elke drempel.

My Way Reizen