Onbeperkt leven Pas, slechts € 4,95 bij Smarti reis

Onbeperkt leven Pas, slechts € 4,95 bij Smarti reis

Onbeperkt leven pas met een geldigheidsduur voor slechts € 4,95 bij een reis van Stichting Smarti!

Er worden weer mooie, spannende reizen georganiseerd door Stichting Smarti. Hou de website in de gaten en daag uzelf uit!

 

Beschrijving

logo Smarti

De filosofie van Smarti: Rigoureus en altijd uit het hart!

Stichting Smarti is een reisorganisatie van- en voor mensen met- en mensen zonder lichamelijke beperking. Wij organiseren jaarlijks 2-3 groepsreizen, met steeds wisselende bestemmingen in binnen- en buitenland. We wisselen actieve vakanties en culturele vakanties af. We luisteren bij het samenstellen van het vakantieaanbod goed naar (de nog onvervulde wensen van) onze deelnemers. We maken met Smarti mogelijk wat zonder Smarti niet mogelijk is. Smarti reizen zijn uniek. Zonder Smarti zouden ze er niet zijn.

Smarti: net een beetje anders

Het vertrekpunt van Smarti is dat wij centraal stellen wat mensen wèl kunnen in plaats van wat niet (meer) mogelijk is door de handicap. Skiën, kajakken, abseilen, zwemmen, plezier hebben, lekker eten: iedereen die met ons mee ging, heeft het gedaan.

Soms zoeken we die grenzen bewust op, zoals bij onze avontuurlijke reizen. Even zo vaak komen we ongevraagd obstakels tegen.

De bedoeling van het ‘over de grenzen van de beperking heen gaan’, is een grotere zelfstandigheid, durf en initiatief te bewerkstelligen. Niet alleen tijdens de reis, maar ook daarna. De reis vraagt van eenieder inzet en betrokkenheid. Doe je mee en durf je het aan?

Een groep

Tijdens de reizen vormen de deelnemers en begeleiders één groep. Allemaal in de leeftijd 20-50 jaar. Vanuit gelijkwaardigheid en respect hebben wij plezier, ontdekken we de wereld en overwinnen wij letterlijk en figuurlijk vrijwel elke drempel.

Extra informatie

Beperking van

Motoriek

Leeftijd

20-50