Prenz grijper 67 cm lang – max oppak gewicht 2 KG

Van € 15,51 voor € 13,65

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Deze grijper is speciaal ontworpen om u te ondersteunen bij het oppakken van voorwerpen die zich buiten uw bereik bevinden, of wanneer u niet in staat bent om deze met uw handen vast te pakken. 
De Prenz grijper is vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium en heeft een lengte van 67 cm. De grijper beschikt tevens over een roterende en magnetische kop, waardoor u voorwerpen eenvoudig kunt vastgrijpen en deze gemakkelijk kunt draaien en manipuleren. Het maximale gewicht dat de grijper kan dragen is 2 kg, wat deze grijper uitermate geschikt maakt voor dagelijks gebruik.
Of het nu gaat om het oppakken van een pen van de grond of het grijpen van een boek van een hoge plank, met de Prenz grijper wordt het een stuk gemakkelijker. 
Graag willen wij u erop wijzen dat Zorgthuiswinkel de Prenz grijper gratis bij u thuis bezorgt. U kunt het product gemakkelijk online bestellen en het zal zonder extra kosten naar uw adres worden verzonden.

  • Aluminium geanodiseerd
  • Roterende en magnetische kop
  • Objecten max. gewicht 2 kg


Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl