Q-Thuis Google Home speaker van € 149,- voor € 119,-

Q-Thuis Google Home speaker van € 149,- voor € 119,-

Exclusief aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: € 30,- korting op een Google Home speaker met spraakassistentie!

Q-Thuis: innovatief, veilig en comfortabel

Met de Google Home techniek als basis, is een nieuwe toepassing ontwikkeld op het gebied van gemak, comfort en beveiliging.
We hebben deze toepassing de naam Q-Thuis gegeven. Wat Q-thuis uniek maakt, is dat u met uw stem uw mantelzorger of kinderen kunt inseinen als er iets misgaat. Dus mocht u onverhoopt vallen in huis, dan hoeft u alleen maar te zeggen dat u hulp nodig heeft en er gaat automatisch een SMS en een e-mail naar één of meerdere door u opgegeven contactpersonen.

Natuurlijk haalt u met dit systeem ook alle standaard functies van de Google Home in huis. Zo kunt u door een spraakcommando te geven bijvoorbeeld uw favoriete muziek afspelen ; uw agenda laten bijhouden of het laatste nieuws beluisteren. De mogelijkheden zijn legio en worden voortdurend uitgebreid.

De abonnementskosten voor Q-thuis bedragen € 13,95 per maand.

U kunt de Google Home in combinatie met de Q-Thuis software in bijna heel Nederland laten installeren. Neem voor de zekerheid van tevoren contact op met Weer Thuis voor de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie. U krijgt de korting door uw unieke Onbeperkt leven pasnummer te vermelden bij uw aanvraag/contact met Weer Thuis.

 

Beschrijving

Logo_Weer_Thuis_Onbeperkt_leven

Weer Thuis is een full service verhuisdienst. Wij helpen mensen van A tot Z bij alles wat er maar bij een verhuizing om de hoek komt kijken. Dus niet alleen voor de verhuizing zelf, maar ook voor hulp bij het verkopen van de oude woning en het zoeken naar een nieuwe woonstek, kunnen de mensen bij ons terecht. Sinds kort bieden wij hiernaast een noviteit aan op het gebied van persoonlijke beveiliging. Deze noviteit draagt de naam Q-Thuis. Het unieke aan het systeem is dat het wordt aangestuurd met behulp van de stem. Met de Google Home als basis, geeft het de gebruiker niet alleen een veilig gevoel, maar ook heel veel plezier en gemak.

Extra informatie

Kortingsbedrag

Meer dan € 25,- korting