Q-Thuis Google Home speaker

Exclusief aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: € 30,- korting op een Google Home speaker met spraakassistentie!

Q-Thuis: innovatief, veilig en comfortabel

Met de Google Home techniek als basis, is een nieuwe toepassing ontwikkeld op het gebied van gemak, comfort en beveiliging.
We hebben deze toepassing de naam Q-Thuis gegeven. Wat Q-thuis uniek maakt, is dat je met jouw stem je mantelzorger of kinderen kunt inseinen als er iets misgaat. Dus mocht je onverhoopt vallen in huis, dan hoef je alleen maar te zeggen dat je hulp nodig hebt en er gaat automatisch een SMS en een e-mail naar één of meerdere door jou opgegeven contactpersonen.

Natuurlijk haal je met dit systeem ook alle standaard functies van de Google Home in huis. Zo kun je door een spraakcommando te geven bijvoorbeeld jouw favoriete muziek afspelen ; jouw agenda laten bijhouden of het laatste nieuws beluisteren. De mogelijkheden zijn legio en worden voortdurend uitgebreid.

De abonnementskosten voor Q-thuis bedragen € 13,95 per maand.

Je kunt de Google Home in combinatie met de Q-Thuis software in bijna heel Nederland laten installeren. Neem voor de zekerheid van tevoren contact op met Weer Thuis voor de mogelijkheden.

Klik hier en vraag direct jouw Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Logo_Weer_Thuis_Onbeperkt_leven

Weer Thuis is een full service verhuisdienst. Wij helpen mensen van A tot Z bij alles wat er maar bij een verhuizing om de hoek komt kijken. Dus niet alleen voor de verhuizing zelf, maar ook voor hulp bij het verkopen van de oude woning en het zoeken naar een nieuwe woonstek, kunnen de mensen bij ons terecht. Sinds kort bieden wij hiernaast een noviteit aan op het gebied van persoonlijke beveiliging. Deze noviteit draagt de naam Q-Thuis. Het unieke aan het systeem is dat het wordt aangestuurd met behulp van de stem. Met de Google Home als basis, geeft het de gebruiker niet alleen een veilig gevoel, maar ook heel veel plezier en gemak.

€ 30,-
Weer Thuis