Rollator Topro Troja 2G

De Topro Troja 2G rollator een lichtgewicht rollator die eenvoudig horizontaal samenvouwt. De rollator is rondom voorzien van reflectoren en de achterwielen zijn voorzien van een drempelhulp. De zeer prettige Ergo grip handvatten zijn op verschillende manieren vast te houden en is bovendien voorzien van een bel.

De Topro Troja rollator wordt sinds 2002 geproduceerd in Noorwegen, in nauwe samenwerking met ergotherapeuten, fysiotherapeuten en ontwerpers.
Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste geavanceerde technologie om de hoogste normen van kwaliteit te garanderen. Vanwege deze moderne techniek geeft Topro 7 jaar garantie, wat uniek is voor een rollator!

De nieuwste rollator van TOPRO, de Troja 2G neemt een voorsprong op de concurrentie als het gaat om veiligheid, kwaliteit en comfort. De Troja 2G is ontwikkeld op basis van onderzoek en feedback van gebruikers en therapeuten.
Uiteraard is ook de Troja 2G rollator een lichtgewicht rollator die eenvoudig horizontaal samenvouwt. De rollator is rondom voorzien van reflectoren en de achterwielen zijn voorzien van een drempelhulp. De zeer prettige Ergo grip handvatten zijn op verschillende manieren vast te houden en is bovendien voorzien van een bel.
De Troja 2G Medium is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

  • Troja 2G wijn rood, met de burberry tas
  • Troja 2G Roze, met de bloemen tas
  • Troja 2G wit, met barok tas
Klik hier en vraag direct jouw Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Logo Sarkow

Sarkow b.v. is een dynamisch bedrijf gevestigd in Leusden.
Sinds 1996 zijn wij gespecialiseerd in het leveren en adviseren van exclusieve producten voor mensen met een beperking.

Wij bieden van specialisme in eetapparatuur en armondersteuning, speciale drinkbekers en bestek, loophulpen, bekledingsmateriaal voor stoffering en therapiemateriaal tot diverse stoelen en dekens die rust en comfort brengen.

Wij streven ernaar voor een ieder een passende oplossing te bieden!
Hierbij staan vakkennis, ervaring en persoonlijke aandacht voorop.

10%
Sarkow