Tot € 30,- korting op capes & jassen van MOS

Tot € 30,- korting op capes & jassen van MOS

Exclusief aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: 10% korting op capes & jassen van MOS!

MOS maakt unieke mode die afgestemd is op de zittende houding. MOS heeft een paar unieke capes en jassen in de collectie zitten voor orthese- en rolstoelgebruikers. Deze zijn ideaal voor de rolstoelgebruiker omdat je ze gemakkelijk zelf aan en uit kan trekken. Maar ook omdat ze de fysieke belasting van zorgverleners substantieel beperken tijdens de zorg voor cliënten die begeleiding nodig hebben bij het aan- en uitkleden.

 

Log in om gebruik te maken van deze aanbieding, of bestel de Onbeperkt leven Pas en maak direct gebruik van deze aanbieding. Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.

Beschrijving

Logo_MOSbyAliciadeGroot_Onbeperkt_leven

Je goed voelen en er goed uit zien in je rolstoel of orthese, geen makkelijke opgave? Bij MOS denken we daar anders over!
MOS maakt unieke mode die afgestemd is op de zittende houding. De collectie van MOS bestaat uit modieuze aangepaste kleding voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij streven ernaar om de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen te versterken. Daarom houden we bij MOS rekening met comfort, bewegingsvrijheid en het makkelijk aan- en uittrekken van de kleding.

Alicia de Groot in atelier

Extra informatie

Beperking van

Motoriek

Kortingsbedrag

Meer dan € 25,- korting

Kortingspercentage

Tot 15% korting

Andere suggesties…