Tot € 1.000,- korting bij aankoop van een comfortdouche bij Molenaar badkamers

Tot € 1.000,- korting bij aankoop van een comfortdouche bij Molenaar badkamers

Speciaal voor Onbeperkt leven pashouders: tot € 1.000,- korting bij Molenaar!

Wilt u ook blijven genieten van een heerlijke douche in een veilige badkamer? Molenaar maakt uw badkamer veilig in 1 dag, zonder hak- of breekwerk. Op maat gemaakt naar uw wensen. Molenaar ontzorgt u in het volledige proces van advies en inmeting, tot montage, afvoer materialen en schoonmaak. Zo komt ontspannen douchen weer binnen handbereik.

U profiteert tot € 1.000,- korting bij aankoop van een comfortdouche. Bekijk de actie.

Klik hier om gebruik te maken van de aanbieding.

 

Beschrijving

Molenaar is opgericht in 2009 met het ideaal om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. De eerste winkel en ons hoofdkantoor waren gevestigd aan Laan 24 in Nunspeet. Molenaar is toen begonnen met de verkoop van scootmobielen, trapliften, seniorenbedden en veilige badkamers.

Naast de vestiging in Nunspeet volgden andere vestigingen. We begonnen met thuisdemonstraties, gaven klanten persoonlijk advies en trokken veel tijd uit voor het inmeten van onze maatwerk producten.

Sinds 2017 focust Molenaar zich volledig op de verkoop van comfort sanitair. Molenaar gelooft in specialisme, service en persoonlijk advies op maat. Door de focus op comfort sanitair kan Molenaar een breder productportfolio aanbieden, de beste service garanderen en meer maatwerk mogelijkheden aanbieden.

Extra informatie

Beperking van

Motoriek

Leeftijd

Alle leeftijden

Andere suggesties…