Transferbeugel/bedbeugel met € 7,99 korting bij Zorgthuiswinkel

Transferbeugel/bedbeugel met € 7,99 korting bij Zorgthuiswinkel

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: transferbeugel/bedbeugel van € 39,95 voor € 31,96 bij Zorgthuiswinkel!

Transferbeugel om gemakkelijk zelfstandig in en uit het bed te stappen. De handgreep ligt boven het bed,terwijl het basisframe groot genoeg is om voldoende stabiliteit te geven. De transferbeugel is speciaal ontworpen voor gebruik op bedden met lattenbodems.

Log in om gebruik te maken van deze aanbieding, of bestel de Onbeperkt leven Pas en maak direct gebruik van deze aanbieding. Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.

Beschrijving

Logo Zorgthuiswinkel

Alle producten voor de thuiszorg online bestellen

Bij Zorgthuiswinkel.nl kunt u alles dat u nodig heeft voor de thuiszorg nu makkelijk en snel online bestellen. In het verleden moest u toch vaak nog naar een winkel toe voor het aanschaffen van thuiszorg artikelen zoals rolstoelen, rollators en krukken. Dat is toch vaak onhandig en het is maar hopen dat wat u meeneemt in de juiste maat is voor de zorgbehoevende. Bij Zorgthuiswinkel.nl is dit definitief verleden tijd door onze uitgebreide webshop. U kunt alle producten in onze webshop bestellen zonder dat u of degene die u verzorgt hiervoor ook maar een voet buiten de deur hoeft te zetten. En als u nog vragen heeft of u mist een bepaald artikel, dan kunt ons ook altijd even bellen om aan te geven waar u naar op zoek bent. Ons deskundige personeel staat u graag te woord.

Snelle bezorging en aantrekkelijke aanbiedingen

Bij Zorgthuiswinkel.nl onderscheiden wij ons door de snelle levertijden die wij er op na houden. De meeste producten, waaronder krukken, trainingsmateriaal en bedverhogers, die u in onze webshop kunt bestellen hebben wij op voorraad en daarom kunnen wij binnen 1 tot 2 dagen leveren. Het is wel aan te raden om voor producten die u op korte termijn al nodig heeft, zoals een toilet frame, te bellen met onze klantenservice. Voor scherpe prijzen kunt u overigens ook even kijken bij onze aanbiedingen. Hier hebben verschillende producten die wij voor een nog scherpere prijs verkopen met kortingen die kunnen oplopen tot enkele tientallen euro’s. En heeft u wat hulp nodig bij het bestellen? Ook dan kunt u ons gerust even bellen.

Extra informatie

Beperking van

Motoriek