Vitility Pen Reuma

Van € 14,75 voor € 12,98

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Pen Rheumatic om makkelijker te kunnen schrijven

Als je Reuma hebt kan je last hebben van stijve gewrichten en spieren in de vingers. Het kan daardoor heel pijnlijk zijn om iets vast te pakken. Vooral iets duns zoals een pen of potlood. Om te kunnen schrijven moet je veel druk uitoefenen op de spieren en gewrichten. Dit kan als heel onprettig ervaren worden. VITILITY heeft voor mensen met Reuma een speciale pen: de Pen Rheumatic. De Pen Rheumatic is een verdikte pen. De pen heeft een voorgevormde grip, waardoor hij comfortabel tussen de vingers ligt. Door de voorgevormde grip hoef je minder druk uit te oefenen op de pen. De Pen Rheumatic voorkomt onnodige druk in de gewrichten en spieren. Hierdoor kan je makkelijker schrijven. Reuma is een vervelende aandoening die door de dag heen onaangename situaties kan veroorzaken. Zo kan bijvoorbeeld zelfstandig douchen lastig zijn of een maaltijd bereiden en nuttigen. VITILITY heeft veel handige producten die mensen met Reuma kunnen helpen om dagelijkse handelingen eenvoudiger zelfstandig uit te voeren.

  • Door Reuma kan je last hebben van stijve gewrichten en spieren in de vingers. Hierdoor kan het heel pijnlijk zijn om iets vast te pakken. Vooral iets duns zoals een pen of potlood. Daardoor is het haast onmogelijk om te kunnen schrijven met een standaard pen. Daarom is de Pen Rheumatic verdikt, zodat je makkelijker de pen vast kunt houden, zonder dat je spieren of gewrichten verkrampen of pijn gaan doen.

  • Om te kunnen schrijven moet je druk uitoefenen op de pen om een schrijfbeweging te kunnen maken. Als je Reuma hebt kan dit heel lastig en onaangenaam zijn. Daarom heeft de Pen Rheumatic een voorgevormde grip. Daardoor komt de pen comfortabel tussen de vingers te liggen, waardoor je minder druk hoeft uit te oefenen om te kunnen schrijven. Op deze manier kan je comfortabel en makkelijker schrijven, zonder dat je last hebt van verkrampte of pijnlijke spieren of gewrichten.

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl