Shoppen met korting tussen producten en diensten voor iedereen met een beperking of chronische ziekte.

Korting op hulpmiddelen, uitjes, een cursus of vakantie.

De gratis kortingspas

Voor wie is de pas?

Je hebt een lichamelijke beperking, een (chronische) ziekte of geestelijke beperking en je wilt je leven zo comfortabel mogelijk maken. Ook al vraagt dat soms om een (kleine) aanpassing of een hulpmiddel. Helemaal mooi als je dit, zoals in de meeste gevallen, met voordeel kunt aanschaffen zoals een korting of gratis extra’s.

 

Wanneer kom je in aanmerking voor de gratis pas?

Iedereen komt kan de voordeelpas aanvragen. De Pas is met name gericht op de volgende mensen.

  • Je bent ouder of verzorger van een kind met een beperking of ziekte
  • Je hebt zelf een beperking, handicap of ziekte
  • Je bent herstellende van een ingrijpende ziekte
  • Je bent lid van een patiëntenvereniging of belangenorganisatie binnen de doelgroep waarmee wij afspraken hebben gemaakt
  • Je hebt een WIA, Wajong of zit in de ziektewet

Wat kun je met de gratis Onbeperkt Leven Voordeelpas?

Shoppen met korting of extra’s! Wie houdt er niet van? Voor de praktische dingen die we nodig hebben voor een fijn leven is korting gewoon aangenaam. Maar shoppen met korting is natuurlijk het leukste wanneer het om dingen gaat die je graag wil kopen of doen. Daarom is het assortiment lekker breed en zie je in het aanbod praktische zaken zoals hulpmiddelen en vervoersmiddelen maar zie je daarnaast ook aanbod om te genieten in je vrije tijd of om te groeien. Bijvoorbeeld dagjes uit, ontspanning of een vakantie. Of een cursus of training om te groeien.

Samen staan we sterk.

Wist je dat de gratis Onbeperkt Leven Voordeelpas op de markt is verschenen door eigen ervaring met ziekte. Eindelijk een product dat ontwikkeld is voor iedereen met een beperking of ziekte, door iemand die zelf onder de doelgroep valt! Daarom weten we dat het ontzettend fijn is als er naar je geluisterd wordt. Dat je zelf kunt aangeven wat je nodig hebt om prettiger en fijner te leven ondanks een gezondheid die af en toe aandacht vraagt. We vinden het daarom ontzettend fijn als je ons helpt het aanbod van Onbeperkt Leven vorm te geven.

Wanneer je op zoek bent naar een specifiek product of een specifieke dienst, geef ons dan een seintje. Wij gaan dan op zoek naar een aanbieder die zich aan Onbeperkt Leven wil verbinden. Maakt niet uit in welke categorie het valt. Of het gaat om een hulpmiddel, apparaat, coaching, training, ontspanning of hulp. You name it! Heb jij al een gratis Kortingspas?

Deel deze pagina en maak ons groter en sterker

We vinden het ontzettend gaaf als je deze pagina wil delen. Hoe groter wij groeien hoe sterker we samen staan. We hebben veel ambities voor de toekomst en willen Onbeperkt Leven als initiatief uitbreiden. Wanneer wij ons verenigen als leden kunnen we veel moois bereiken. En ons aanbod steeds sterker neerzetten. Een grote achterban staat sterk in onderhandeling met partijen die iets voor onze doelgroep kunnen betekenen. Ken je mensen met een beperking, handicap of ziekte voor wie dit initiatief enorm welkom is, tip ze! Ken je bedrijven of ondernemers die een perfecte aanvulling zouden zijn binnen ons aanbod, stuur hen of ons een berichtje. We zijn je erg dankbaar!