Genieten van korting en gratis extra’s met de Onbeperkt Leven Voordeelpas.

Goedkoper shoppen tussen producten en diensten waar jij écht wat aan hebt

Onbeperkt leven

Geniet meer van het leven!

Onbeperkt leven lukt net wat beter wanneer jij meer kunt genieten van het leven. Daarom maken we jouw leven wat makkelijker met de gratis Voordeelpas waarmee jij kunt shoppen tussen een breed aanbod van producten en diensten die jouw leven fijner maken. Bijna alle bedrijven uit het netwerk geven iets weg: korting of een gratis extra toevoeging aan een product of dienst. In sommige gevallen is er geen korting van toepassing, maar willen we je wel kennis laten maken met het product of de dienst. Met het aanbod van partners hopen we je natuurlijk ook op ideeën te brengen van nieuwe producten die je nog niet kent maar misschien voor jou perfect zijn!

Bekijk hieronder het aanbod van producten en diensten met exclusieve korting die jouw leven minder beperkt maken. We hebben alle aangesloten partners verdeeld over de volgende categorieën. Hieronder staan ze gegroepeerd op alfabetische volgorde. Klik op een categorie om alle kortingen te bekijken van onze partners.

Heb je nog geen Voordeelpas maar wil je wel profiteren van de aanbiedingen dan kun je je hier registeren:

Heb je een suggestie over een product of dienst?

We willen jouw zoekmachine worden wanneer je iets nodig hebt, of erop uit wil. Van korting op basis van benodigdheden tot korting op luxe. Ben je op de website, kijk je tussen de aanbiedingen en mis je iets waarnaar je zoekt? Tip ons! We vinden het heel fijn wanneer je ons tipt over een product of dienst dat je graag toegevoegd wil zien in het aanbod. Wanneer we weten welke producten of diensten gewenst zijn gaan we actief op zoek voor jou naar een aanbieder. En met jouw vraag achter de hand staan we natuurlijk sterk in de onderhandeling. Het is voor ons een uitdaging om jou een mooie korting of extra service te kunnen presenteren. Mail je ons? Wij reageren op alle verzoeken.