Welkom op de pagina van

Stichting Opkikker

Gratis Onbeperkt leven Pas 

Als ambassadeur van Stichting Opkikker kun je de Onbeperkt leven Pas gratis aanschaffen. Hiermee krijg je toegang tot een groot aanbod van producten en diensten die jou en je gezinsleden de mogelijkheid bieden om onafhankelijker en met minder beperkingen je leven te leiden.

Vraag met de Opkikker-kortingscode de gratis Onbeperkt leven Pas aan!

Stichting Opkikker

​Al vanaf 1995 organiseren wij Opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek kind, waarin we door middel van heel veel activiteiten de zorgen van ieder gezinslid volledig naar de achtergrond laten verdwijnen. Deze activiteiten zijn talloos en breed. Niets is ons te gek, alles kan. We zijn trots op onze organisatiekunst, waarmee we duizenden gezinnen helpen en waarbij diezelfde hulp ook nog eens toegesneden is op de individuele gezinssituatie.

Maar de Opkikkerdag is pas het begin. Hierop volgt het Ambassadeurschap met nog vele, bijzondere momenten die het hele gezin keer op keer weer van nieuwe energie zullen voorzien! Door het ambassadeurschap geven we trots, eigenwaarde, verantwoordelijkheid, sociaal contact en kracht. Met als uitgangspunt de transformatie van patiënt naar ambassadeur.

Wij zijn Stichting Opkikker, een keten van kracht.

    Alle informatie over Stichting Opkikker vind je uiteraard op de website van Stichting Opkikker.

     

    Word donateur van

    Stichting Opkikker

    Ben je nog geen donateur van Stichting Opkikker? Doe dat hier!