Mede namens Scootpallet, welkom bij Onbeperkt leven!

De Onbeperkt leven Pas: haal alles eruit!

Nu namens Scootpallet met € 4,95 korting!

Met de Onbeperkt leven Pas krijgt u korting op producten en diensten die u de mogelijkheid bieden om onafhankelijker en met minder beperkingen uw leven te leiden. Door de hoge kortingsbedragen heeft u de aanschafprijs van de Onbeperkt leven Pas bij veel aanbiedingen al meteen terugverdiend!

U kunt de Onbeperkt leven Pas nu aanschaffen voor slechts € 5,-

Vul kortingsbon ‘scootpallet’ in bovenaan het bestelformulier van de Onbeperkt leven Pas t.w.v. € 9,95 en de korting van € 4,95 wordt direct verrekend. De korting geldt voor het eerste jaar. U zit nergens aan vast en u krijgt na het eerste jaar een voorstel voor het volgende jaar. Bel of mail ons gerust als u hierover vragen heeft.

Exclusieve korting en ander voordeel voor pashouders

Van en voor mensen met een beperking

Relevant nieuws en informatie

Steeds groter aanbod van producten en diensten

Voor het hele gezin

Altijd een snelle reactie op uw vragen/opmerkingen

Dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 22:00 via 085 – 06 08 700

Dagelijks via e-mail bereikbaar tussen 08:00 en 22:00 via klantenservice@onbeperktleven.nl

Passend aanbod van producten en diensten met exclusieve korting die uw leven minder beperkt maken

Ondersteuning van patiëntenorganisaties middels maandelijkse donaties. Per verkochte Onbeperkt leven Pas stellen wij € 1,- beschikbaar aan een patiëntenorganisatie die aansluit bij onze doelgroep. Keuze van de organisatie vindt plaats door Facebook-polls.

De mogelijkheid om als Onbeperkt leven pashouder bij te dragen aan het welzijn van andere mensen. Wij gaan mensen ‘hulp in natura’ aanbieden. Pashouders kunnen hiervoor bij ons verzoeken indienen. 2 maal per jaar gaan wij een deel van onze inkomsten hiervoor aanwenden in samenwerking met onze partnerbedrijven.