Hieronder vind je meer informatie over Patiëntenverenigingen, stichtingen en belangenorganisaties die zich onvermoeibaar inzetten voor mensen met een (specifieke) beperking. Onbeperkt leven werkt samen met deze organisaties en biedt de leden en donateurs de mogelijkheid om gratis de Onbeperkt leven voordeelpas aan te schaffen. Je vindt hieronder per organisatie meer informatie.

Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen

logo-pah-groot-medium

​De PAH is een landelijke, zelfstandige patiëntenorganisatie met als doel haar achterban:

  • te informeren
  • te ondersteunen, individueel en collectief
  • te adviseren

De vereniging richt zich op mensen met een aangeboren hartafwijking, hun ouders en de mensen in hun directe leefomgeving. Verbetering van hun positie in de samenleving is een belangrijk doel van de PAH. De PAH realiseert dit door:

  • het geven van voorlichting
  • het organiseren en faciliteren van lotgenotencontact
  • het behartigen van de belangen van de patiënt en/of zijn ouders/partner

Als (nieuw) verenigingslid of donateur van de PAH kun je de Onbeperkt leven Pas gratis aanschaffen. Hiermee krijg je toegang tot een groot aanbod van producten en diensten die jou en je gezinsleden de mogelijkheid bieden om onafhankelijker en met minder beperkingen je leven te leiden.

Je vindt hier alle informatie: Pagina PAH  

KorterMaarKrachtig

KMK-logo

KorterMaarKrachtig vervult 3 hoofdtaken:

  1. Informatieverstrekking
  2. Belangenbehartiging
  3. Lotgenotencontact

Daarnaast organiseert de vereniging bijeenkomsten over prothesegebruik, worden er vragen beantwoord over prothesegebruik en worden er contacten onderhouden met allerlei belanghebbenden zoals bijvoorbeeld artsen, orthopeden, zorgverzekeraars en orthopedisch instrumentmakers. KorterMaarKrachtig geeft ook een kwartaalblad uit en maakt informatiematerieel over (het gebruik van) prothesen.

Als (nieuw) verenigingslid of donateur van KorterMaarKrachtig kun je de Onbeperkt leven Pas gratis aanschaffen. Hiermee krijg je toegang tot een groot aanbod van producten en diensten die jou de mogelijkheid bieden om onafhankelijker en met minder beperkingen jouw leven te leiden.

Je vindt hier alle informatie: Pagina KMK  

Longfonds

Logo_Longfonds

Voor de meeste mensen is ademen heel gewoon. Maar voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte in Nederland is dat niet vanzelfsprekend. Het Longfonds gaat voor een wereld zonder longziekten. Tot het zover is, zorgt het Longfonds ervoor dat mensen met een longziekte sterk staan en bewust eigen keuzes in hun leven kunnen maken. Het Longfonds zet zich in voor een rookvrij leven met gezonde binnen- en buitenlucht. En zij jaagt medische doorbraken aan, gericht op het voorkomen van astma en het repareren van kapotte longen. Zo maakt het Longfonds ’t verschil. Dag in dag uit.

Onbeperkt leven is bedrijfsvriend van het Longfonds en wij strijden samen met het Longfonds voor gezonde lucht.

Heb je een longziekte en draag je net als wij het Longfonds een warm hart toe? Stuur dan een e-mail naar longfonds@onbeperktleven.nl en je krijgt van ons een kortingscode waarmee je gratis een Onbeperkt leven Pas aan kunt vragen.

Oogvereniging

oogvereniging-logo

Heeft u te horen gekregen dat er iets mis is met uw ogen? Via de Oogvereniging blijft u op de hoogte van medische ontwikkelingen en komt u meer te weten over welke mogelijkheden er zijn om te leven en werken met verminderd zicht. De Oogvereniging komt op voor uw belangen waar het gaat om goede oogzorg en het meedoen in de samenleving.

Meer informatie:

www.oogvereniging.nl
Ooglijn: 030 294 54 44

Stichting Opkikker

Logo_Opkikker_Onbeperkt_leven

​Al vanaf 1995 organiseert Stichting Opkikker de Opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek kind, waarin door middel van heel veel activiteiten de zorgen van ieder gezinslid volledig naar de achtergrond verdwijnen. Deze activiteiten zijn talloos en breed. Niets is te gek, alles kan.

Als ambassadeur van Stichting Opkikker kun je de Onbeperkt leven Pas gratis aanschaffen. Hiermee krijg je toegang tot een groot aanbod van producten en diensten die jou en je gezinsleden de mogelijkheid bieden om onafhankelijker en met minder beperkingen je leven te leiden.

Je vindt hier alle informatie: Pagina Stichting Opkikker