ADL-hulpmiddelen

In de webshop van Eelke Verschuur vind je diverse hulpmiddelen voor algemene dagelijkse levensverrichtingen, waaronder bekers, bestek, borden en hobbyhulpjes. Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: 10% korting op alle ADL-hulpmiddelen in de webshop van Eelke Verschuur!

Klik hier en vraag direct jouw Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

logo Eelke Verschuur

Eelke Verschuur, ergotherapeut sinds 1978, is de oprichter van deze webwinkel gespecialiseerd in communicatiehulpmiddelen.

Een unieke webwinkel voor Nederland en België met veel expertise op het gebied van ondersteunde communicatievraagstukken, gebruik van symbolen en communicatiehulpmiddelen.

Naast materialen voor ondersteunde communicatie biedt de webshop ook hulpmiddelen voor onderwijs, therapie, planning, ADL en eenvoudige computeraanpassingen. Eelke Verschuur is alert op de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. De goed toepasbare producten komen uit het buitenland en uit Nederland. Ook worden in eigen beheer hulpmiddelen ontwikkeld.

Onderdeel van rdgKompagne

Sinds 2017 is de webshop Eelke Verschuur onderdeel van rdgKompagne. rdgKompagne is de grootste adviseur en leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen, computeraanpassingen en omgevingsbediening voor mensen met een handicap. Met de toevoeging van de webshop Eelke Verschuur heeft rdgKompagne nu een aanbod in middelen voor Ondersteunde Communicatie in de hele breedte: van zeer eenvoudige “non-tech” materialen, naar interactieve materialen voor het op gang brengen van de communicatieontwikkeling, tot geavanceerdere individuele oplossingen.

10%
Eelke Verschuur