Waarom Onbeperkt Leven?

Omdat hulp altijd welkom is!

Een beetje hulp

We willen je het vooral eenvoudig en makkelijk maken

Als je maar gezond bent! Toch? En als je dat niet bent, tel je dan niet mee? Onzin natuurlijk. Ook wanneer er een uitdaging op je pad komt rondom gezondheid zegt dat niks over wie je bent, alleen over wat je hebt. We zullen niet ontkennen dat je voor veel instanties in de maatschappij een ‘zorg’ wordt. Waar val je onder en heb je recht op. Waar val je buiten en heb je geen recht op. Een proces waar negatieve energie in kan sluipen. Want waar heb je nou echt recht op? Hulp is altijd welkom.

Onbeperkt Leven met een beetje hulp.
Wij bieden jou die hulp financieel in kortingen en extra’s en we bieden hem emotioneel in het vergroten van je netwerk. We willen je het vooral eenvoudig en makkelijk maken. Jij kunt zelf meebeslissen over het aanbod en je hebt invloed op het maken van nieuwe contacten. Grip op je leven, en op het genieten in je leven. Ook dat draagt bij aan een betere gezondheid. En een Onbeperkt Leven!

Alles uit je leven halen en je kunnen omringen met anderen.

Dat is pas écht leven, wanneer je het kunt delen met de mensen om je heen. Om die reden is de Onbeperkt Leven Voordeelpas voor het hele gezin. Dus als je een dagje weg gaat, of op vakantie wil, of een workshop wil volgen, of je geldzaken goed geregeld wil hebben, dan kun je samen gebruik maken van de pas.

Voor wie mag je de pas gebruiken?

Stel dat je er een hebt, zo’n Onbeperkt Leven Voordeelpas maar voor wie en door wie mag de pas gebruikt worden. Alle passen hebben een unieke code. Wanneer je iets koopt met jouw unieke pasnummer weten we dat jij de aankoop hebt gedaan. Je mag de pas gebruiken voor al je gezinsleden. Je hoeft niet zelf een beperking, handicap of ziekte te hebben om de pas aan te vragen. Als ouder, broer of zus mag je de pas ook aanvragen. We denken graag mee en weten dat familie een cruciale rol speelt in de zorg.

Als mantelzorger of verzorgende de Voordeelpas aanvragen.
Zelf heb je geen (chronische) ziekte, handicap of beperking maar in je dagelijkse werk zorg je voor anderen die wel in de doelgroep vallen. Bijvoorbeeld om hulpmiddelen aan te schaffen die jouw werk als verzorgende vereenvoudigen. We kunnen ons voorstellen dat je dan een pas zou willen aanvragen. Neem graag even contact op per mail: [email protected]