Samen staan we sterk

Geweldig

Steun van patiënten-verenigingen en hun leden

Onbeperkt Leven wordt gesteund door meerdere patiëntenverenigingen en dat vinden we geweldig. Samen staan we sterk en kunnen we ons hard maken voor een mooi en passend aanbod. Natuurlijk willen we graag iets terug doen. Wij ondersteunen patiëntenorganisaties, verenigingen en stichtingen die aansluiten bij onze doelgroep middels maandelijkse donaties. 

Ook jij kunt kosteloos helpen

We willen je de mogelijkheid bieden om als Onbeperkt leven pashouder bij te dragen aan het welzijn van andere mensen. Wij gaan mensen ‘hulp in natura’ aanbieden. Wanneer je pashouder bent van de Voordeelpas mag je hiervoor bij ons verzoeken indienen. Twee keer per jaar gaan wij een deel van onze inkomsten hiervoor gebruiken en dat doen we in samenwerking met onze partnerbedrijven. Natuurlijk zullen we dit ook bekend maken in de besloten Facebook groep.

Kom in contact met andere leden

Geen korting of extra’s maar wel een grote bonus voor iedereen met een Voordeelpas: de besloten Facebookgroep voor leden. In de besloten groep ontmoet je alle andere leden. Mensen die net als jij een beperking hebben, een ingrijpende ziekte hebben (of hebben gehad), chronisch ziek zijn of een handicap hebben. Als je het leuk vindt nodigen we je uit om lid te worden van de groep. Wanneer je veel thuis zit vanwege je gezondheid kan het leven soms stiller zijn dan je wenst. De Facebookgroep brengt mensen met elkaar in contact. Een fijne groep mensen die weten wat je doormaakt en wat je nodig hebt op zijn tijd. Mensen om mee te sparren, vragen aan te stellen en misschien wel te ontmoeten. Een ding is zeker, het doel van de besloten groep is een positieve energie meegeven aan de leden.

Heb je nog geen pas?