Hoe werkt de Onbeperkt Leven Pas?

Onbeperkt leven verkoopt niet zelf de producten en diensten.

Hoe werkt het

Verkrijgen korting/voordeel

Als pashouder van Onbeperkt leven krijgt u korting of ander voordeel op de producten en diensten op het Onbeperkt leven platform. Bij elke aanbieding hebben we de korting opgenomen en zodra u zich heeft aangemeld als pashouder krijgt u direct inzicht in de kortingscodes en manier waarop u de desbetreffende korting kunt verkrijgen. In de meeste gevallen krijgt u per aanbieding een kortingscode te zien waarmee direct de korting verrekend wordt in de webshop van de aanbieder van het product. In een aantal gevallen krijgt u de korting alleen op vertoon van uw Onbeperkt leven Pas. We geven dit per aanbieding duidelijk aan.

De Onbeperkt Leven pas

Aanvragen

Op pagina https://www.onbeperktleven.nl/bestellen/ kunt u de Onbeperkt leven Pas aanvragen. Zodra u klikt op de knop ‘bestel hier de pas voor € 9,95 per jaar’ dan wordt de Onbeperkt leven Pas toegevoegd aan de winkelmand. U krijgt hier nog de mogelijkheid om een kortingsbon in te voeren als u die heeft. De korting wordt in geval van een geldige kortingscode direct verrekend. Verder dient u alle gegevens zoals naam, adres, etc. in te vullen zodat alle relevante informatie correct bij ons terecht komt. Nadat u de betaalmethode heeft gekozen en de algemene voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat, komt u in de betaalomgeving terecht (iDEAL of PayPal).

Inloggen op

Mijn account

Nadat u heeft betaald bent u direct ingelogd en kunt u in ‘Mijn Account’ (rechts bovenaan de pagina) uw gegevens bekijken en desgewenst aanpassen. U kunt hier ook uw pasnummer bekijken en zien tot wanneer deze geldig is. Als u bent ingelogd krijgt u bij alle aanbiedingen te zien op welke manier de korting verkregen kan worden bij onze partnerbedrijven. Hierboven onder het onderwerp ‘verkrijgen korting/voordeel’ leest u hier meer over.

Heeft u vragen dan vindt u hier mogelijk het antwoord: https://www.onbeperktleven.nl/veelgestelde-vragen/

Uiteraard kunt u uw vraag ook stellen per mail of telefoon.