Hoe werkt het?

Hoe gaat het aanvragen van de Voordeelpas in zijn werk?

Eenvoudig

Online aanvragen

Je vult je gegevens (voornaam, achternaam en e-mailadres) in waarna direct een unieke gratis digitale pas wordt aangemaakt. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanvraag van je Voordeelpas. Ook ontvang je dan direct je unieke pascode. Elke pas staat op naam met een unieke cijfer/letter-combinatie. De pas is digitaal en staat in jouw ‘mijn account’-omgeving. De pas kan ook eenvoudig worden opgenomen in de Stocard-app. Zo heb je altijd je pas bij de hand. De pas met jouw unieke pasnummer heeft een onbeperkte geldigheidsduur.

 

Hoe kun je producten en diensten met korting kopen?

Je bent lid geworden en ziet een aanbieder waar je iets wil bestellen. Ga dan via de link in de aanbieding naar de betreffende aanbieder en voer de kortingscode in bij de betreffende aanbieding of geef daar je unieke code op van je Voordeelpas. Alle aangesloten bedrijven zijn op de hoogte van onze lidnummers en kunnen deze bij ons verifiëren.

Wat zijn de bedrijven die de korting mogelijk maken?
Shoppen tussen producten en diensten die allemaal een korting hebben, dat klinkt goed of niet? Zit er dan geen addertje onder het gras? Nee, zeker niet. Alle aangesloten bedrijven hebben een groot hart voor de doelgroep. En het is een win-win situatie: doordat ze zich aansluiten bereiken ze een groter deel van hun doelgroep. Misschien brengen ze je zelfs wel op een idee waar je zelf nog niet aan gedacht had.

We gunnen iedereen het beste!

Het mooie is dat veel aangesloten bedrijven ook initiatieven zijn van mensen die zelf in de doelgroep vallen. Het is aanstekelijk mensen te gaan helpen vanuit een situatie waarin je zelf enorm geholpen bent om ergens bovenop te komen. Soms omdat zij zelf een bepaald product nodig hadden dat nog niet bestond en ze zelf zijn gaan ontwikkelen. Soms door een ervaring die hen zelf hielp om erbovenop te komen. Ook voor jou zal het vast herkenbaar zijn dat je anderen op basis van je eigen ervaringen wil helpen. We gunnen iedereen het beste!