Hoe werkt de Onbeperkt Leven Pas?

Onbeperkt leven verkoopt niet zelf de producten en diensten.

Hoe werkt het

Verkrijgen korting/voordeel

Als pashouder van Onbeperkt leven krijg je korting of ander voordeel op de producten en diensten op het Onbeperkt leven platform. Bij elke aanbieding hebben we de korting opgenomen en zodra je je hebt aangemeld als pashouder krijg je direct inzicht in de kortingscodes en manier waarop je de desbetreffende korting kunt verkrijgen. In de meeste gevallen krijg je per aanbieding een kortingscode te zien waarmee direct de korting verrekend wordt in de webshop van de aanbieder van het product. In een aantal gevallen krijg je de korting alleen op vertoon van jouw Onbeperkt leven Pas. We geven dit per aanbieding duidelijk aan.

De Onbeperkt Leven pas

Aanvragen

Op pagina https://www.onbeperktleven.nl/bestellen/ kun je de Onbeperkt leven Pas aanvragen. Zodra je klikt op de knop ‘bestel hier de pas voor € 9,95 per jaar’ dan wordt de Onbeperkt leven Pas toegevoegd aan de winkelmand. Je krijgt hier nog de mogelijkheid om een kortingsbon in te voeren als je die hebt. De korting wordt in geval van een geldige kortingscode direct verrekend. Verder dien je alle gegevens zoals naam, adres, etc. in te vullen zodat alle relevante informatie correct bij ons terecht komt. Nadat je de betaalmethode hebt gekozen en de algemene voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat, kom je in de betaalomgeving terecht (iDEAL of PayPal).

Inloggen op

Mijn account

Nadat je hebt betaald ben je direct ingelogd en kun je in ‘Mijn Account’ (rechts bovenaan de pagina) jouw gegevens bekijken en desgewenst aanpassen. Je kunt hier ook jouw pasnummer bekijken en zien tot wanneer deze geldig is. Als je bent ingelogd krijg je bij alle aanbiedingen te zien op welke manier de korting verkregen kan worden bij onze partnerbedrijven. Hierboven onder het onderwerp ‘verkrijgen korting/voordeel’ lees je hier meer over.

Heb je vragen dan vind je hier mogelijk het antwoord: https://www.onbeperktleven.nl/veelgestelde-vragen/

Uiteraard kun je jouw vraag ook stellen per mail of telefoon.