Bereik mensen met een beperking, handicap of chronische ziekte als doelgroep.

Bereik in één keer veel potentiële klanten

Partner worden?

Meld je aan!

Verkoop jij een product of dienst aan mensen met een beperking, een (chronische) ziekte of een geestelijke of lichamelijke handicap, dan kun je je bedrijf aanmelden als partner van Onbeperkt Leven. Je bereikt daarmee in één klap alle leden die gebruik maken van de Onbeperkt Leven Voordeelpas. En dat zijn er nogal wat. Een groot en snel groeiende community met allerlei mensen die binnen de doelgroep van je bedrijf vallen. En dat kan heel interessant voor je zijn wanneer je je kans op verkoop wil vergroten. Onbeperkt Leven word gesteund door diverse belangen- en patiëntenorganisaties. Een warm netwerk waar je van kan profiteren.

Wat betekent het netwerk?

Misschien kun je het je wel voorstellen: een ingrijpende gebeurtenis zet je volledige leven totaal op zijn kop. Bijvoorbeeld omdat je ingrijpend ziek wordt of omdat je een ongeluk krijgt. Je focus in zo’n crisis situatie ligt op dat moment volledig op beter worden. Je bent er niet zeker van dat je ooit weer de oude zult zijn en dat betekent best wat onzekere tijden. De kans is aanwezig dat je niet (meer) fulltime kunt werken waardoor je inkomen daalt. Aan de andere kant stijgen juist je zorgkosten. Bijvoorbeeld door alle kosten die niet vergoed worden vanuit de zorgverzekering en natuurlijk het jaarlijkse eigen risico dat je uit eigen zak betaalt. Onbeperkt Leven wenst iedereen die dit overkomt een fijne toekomst met zo min mogelijk zorgen en grenzen en juist met zoveel mogelijk gemak en momenten van genieten. En dat kan met wat hulp van fijne aanbieders, die alle leden een mooie aanbieding doen. Die korting of service, die is ontzettend welkom!

Het verhaal hierboven beschrijft voor een deel ook het leven van de initiatiefnemer van Onbeperkt Leven. Hij kreeg in zijn puberteit botkanker en verloor daardoor zijn onderbeen. Hij kent als geen ander de drive om zo zelfstandig mogelijk te blijven en onbeperkt te leven! Zo zijn er nog veel meer verhalen van al onze leden die onverwacht en ongewild terecht kwamen in een situatie die vraagt om doorzettingsvermogen. Bijvoorbeeld van ouders met een geestelijk gehandicapt kind waar ze met liefde de dagelijkse zorg voor dragen. Of van de mensen die door een ongeluk blijvend invalide raakten. Of van degenen die ingrijpend chronisch ziek werden. Allemaal vechten ze voor hetzelfde: een gelukkig en liefdevol Onbeperkt Leven waarin ze zoveel mogelijk kunnen genieten in zelfstandigheid.

Als je maar gezond bent, maar wat als je dat niet bent, of misschien nooit meer helemaal wordt? Ik denk dat ik je niet meer hoef uit te leggen hoe ontzettend belangrijk de Voordeelpas voor leden is. Hoe zij met iets meer gemak hun leven kunnen verrijken. Wil jij daar met je bedrijf deel van uitmaken? Meld je dan aan als partner:

-Als je een specialistisch product of dienst verkoopt aan (een deel van) de doelgroep
-Als je een product of dienst verkoopt waar in het bijzonder onze doelgroep baat bij heeft

Wat is de Onbeperkt Leven Voordeelpas?

Alle leden die aangesloten zijn bij ons netwerk kopen elk jaar producten en diensten die te maken hebben met hun gezondheid. Denk aan belangrijke primaire praktische basisproducten en diensten om alledaags (zelfstandig) te kunnen leven maar denk ook aan luxere diensten waarmee ze lekkerder kunnen leven. Bijvoorbeeld gemak, ontspanning, vrije tijd en zelfontplooiing. Wij vereenvoudigen voor de doelgroep het zoeken naar een fijne leverancier. En daarbij krijgen Voordeelpas houders een aantrekkelijke aanbieding van de leverancier zoals een korting, een gratis extra product of extra service.

Online kopen start bij de zoekmachine van Onbeperkt Leven.
Met de Onbeperkt Leven website willen we de ‘Google shopping’ worden voor mensen met een beperking, handicap of ziekte. Op het moment dat pashouders op zoek gaan naar een leverancier stimuleren wij ze om eerst tussen alle partners te kijken. Dat willen ze ook graag want het levert hun voordelen op, voor zowel leuke dingen als dingen die ze écht nodig hebben. Daar komt bij dat déze doelgroep nog vaker online koopt dan gemiddeld. Online een leverancier vinden is voor hun heel praktisch.

Wie zijn de leden die een Voordeelpas hebben?

Het merendeel van onze leden heeft zelf een beperking, handicap of ziekte. We hebben ook leden die herstellende zijn van een ingrijpende ziekte of leden die beter zijn verklaard maar nog kampen met restschade of restverschijnselen. We hebben mantelzorgers als lid en ouders of verzorgers van een kind met een geestelijke of lichamelijke beperking of ziekte.

Iedere pashouder mag inkopen doen voor het hele gezin. Dat is prettig want sommige situaties vragen om een aanpassing of hulpmiddel in andermans huis, bij je verzorgers of familieleden thuis . Bijvoorbeeld een toilet aanpassing of een speciale stoel om comfortabel te kunnen zitten. Wanneer er iemand ingrijpende gezondheidsklachten heeft treft dat vaak heel het gezin.

Ben jij overtuigd dat dit exact de groep is die voordeel heeft van jouw product of dienst en wil jij de doelgroep een mooi aanbod doen?

Wie zijn je collega partners in het aanbod?

Misschien heb je al wel even gekeken tussen de huidige kortingen, het overzicht van aanbiedingen van collega partners die zich hebben verbonden aan Onbeperkt Leven. Waarschijnlijk is het je niet ontgaan dat er een hoop mooie initiatieven zijn om de doelgroep een top aanbod te geven. Kleine aanbieders, middelgrote aanbieders en grote gevestigde merken.

Extra bijzonder is het aanbod van specialistische producten en diensten die in de markt zijn gezet door mensen met een beperking, handicap of ziekte zelf. Het zijn degenen die iets misten in hun eigen leefsituatie en vanuit hun verlangen naar een beter leven zelf zijn gaan ontwikkelen en produceren. Niet alleen voor hunzelf maar ook om daar anderen te helpen. En om anderen sneller een onbeperkt leven te laten leiden met meer gemak. Soms gaat het zelfs om producten en diensten waar anderen het bestaan niet van weten terwijl ze er wel ongelofelijk veel baat bij kunnen hebben. Daar is met de Onbeperkt Leven Voordeelpas een podium voor gekomen.

Wat zijn je voordelen als partner?

Als bedrijf is het een uitdaging om je specifieke doelgroep goed te bereiken voor de verkoop van je producten en diensten. Misschien herken je het wel. Zeker onze gedeelde doelgroep, die je gemiddeld gezien minder snel vindt op de commerciële plaatsen. Hoe kun je dan toch met ze in contact komen? Ons netwerk kan jou helpen!

Als partner vergroot je je naamsbekendheid onder de doelgroep maar zet je direct een positief imago neer onder de leden, ontzettend belangrijk. Al onze partners, groot en klein, hebben een groot hart voor de doelgroep. De belangen focussen zich niet alleen op verkoop, wij omringen ons met partners die graag luisteren naar de doelgroep en hun product of dienst door dit contact willen verbeteren. Pashouders voelen zich daarom sterk verbonden met partners. Leden krijgen de pas niet zomaar, het is een bewuste keuze om de pas aan te schaffen!

Onze leden vallen in een betrokken netwerk met korte lijnen. Een netwerk dóór en vóór de doelgroep. Elke schakel binnen het netwerk helpt een andere schakel, zodat we allemaal profiteren en stappen vooruit maken. Leden tippen zelf potentiële partners als leverancier. Natuurlijk zijn dat leveranciers waarmee zij zelf een goede relatie hebben. Hierdoor creëren we een netwerk van betrokken leden en een hoge kwaliteit aan partners.

Je aanmelden als partner is interessant wanneer je:

-Landelijk een groot bereik onder een betrokken doelgroep ambieert
-De promotie van je bedrijf voor een deel wil uitbesteden
-In gesprek wil treden met de doelgroep en daar een netwerk voor zoekt
-Een nog (relatief) onbekend product of dienst verkoopt

Wat vragen wij aan jou wanneer je partner wordt?
Waar we het de doelgroep gemakkelijk willen maken, willen we jou dat ook. Je kunt dus eenvoudig partner worden bij Onbeperkt Leven zonder dat het je veel tijd en werk kost.

Meld jij je aan met je bedrijf dan vragen wij jou om het volgende:
1. Een unieke korting voor al onze leden, of een gratis extra service of product
Hoe sterker jouw aanbieding, hoe aantrekkelijker jouw bedrijf is voor leden om bij je te kopen. Bied een korting of geef iets extra’s om je positie ten opzichte van collega bedrijven die geen partner zijn te verhogen.

2. Een jaarlijkse bijdrage om partner te zijn in ons netwerk

3. Goede communicatie en een hoge service
Onbeperkt Leven staat voor gemak en ontzorgen. Daar past een goede communicatie en hoge service bij. Tussen ons, maar vooral richting de leden. Zo maken we het samen voor onze doelgroep een feestje om te bestellen.

Wat krijg je allemaal als partner van Onbeperkt Leven?
Op het moment dat we jouw bedrijf mogen verwelkomen in ons netwerk gaan wij aan de slag met een mooie aanbieding op onze website. We promoten je bedrijf onder de pashouders. Alle leden worden op de hoogte gebracht van jouw deelname. Omdat we flink groeien in ledenaantallen profiteer je daarvan als bedrijf. Het netwerk groeit steeds groter!

Hier een kort overzicht wat je kunt verwachten als partner:
-Promotie op de website inclusief een eigen webpagina
-Promotie onder de pashouders
-Korte lijnen met de doelgroep
-Mogelijkheid tot (tijdelijke) speciale extra aanbiedingen
-Service vanuit Onbeperkt Leven voor de implementatie van kortingen tijdens het afrekenen
-Doorlopende website updates en SEO optimalisatie van de Onbeperkt Leven site

Wil je je bedrijf als partner aanmelden of meer informatie ontvangen?

Hoe gaat de aanmelding in zijn werk?
Vul het online formulier in en verstuur de aanvraag dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op. We vinden het prettig om een telefonische afspraak te maken om elkaar te leren kennen.

Tot slot
We vinden het belangrijk dat je je als bedrijf kunt vinden in onze missie. En dat je net als ons het doel hebt om met je producten of diensten mogelijkheden te bieden om het leven van mensen met een beperking onbeperkter te maken.

Onze missie: Het op een overzichtelijke en eenvoudige wijze toegankelijk maken van producten en diensten die met korting of ander voordeel worden aangeboden en die zijn gericht op, en bedoeld voor, mensen met een lichamelijke beperking in welke vorm dan ook. Onbeperkt Leven wil een substantiële bijdrage leveren aan de totstandkoming van een gevoel van maatschappelijke volwaardigheid bij de Onbeperkt Leven pashouders.

Lees je dit en knik je onbewust mee? Meld je dan nu aan, we verwelkomen jouw bedrijf graag!

Contactinfo

E-mail algemeen:
[email protected]

E-mail klantenzaken:
[email protected]

E-mail partnerbedrijven:
[email protected]

Post:
Onbeperkt leven
Peelstraat 48
5976 NL Kronenberg