Onze partners

Elk bedrijf dat zich verbindt aan Onbeperkt Leven heeft exclusief voor jou een aanbod samengesteld.

Onze partners

Een groeiend aanbod

Om de kwaliteit van jouw leven maximaal te krijgen bieden we je een zo divers mogelijk aanbod van producten en diensten. We proberen een volledig kortingspakket aan te bieden dat aansluit bij al je behoeften. Het liefst bieden we nog meer dan dat. We zijn daarom continu op zoek naar nieuwe aanbieders binnen alle categorieën voor een duurzame samenwerking. Maandelijks komen er nieuwe aanbieders bij die het aanbod aanvullen. Houd de website dus goed in de gaten.

Er is nog een reden om de website goed in de gaten te houden. Huidige aanbieders kunnen hun Voordeelpas aanbod dat zij voor jou samen gesteld hebben veranderen en/of uitbreiden met producten en diensten. Zij hebben de mogelijkheid een extra actie te presenteren. Soms is die actie een tijdelijke of eenmalige promotie. Natuurlijk willen we niet dat je die misloopt.

Wie zijn al die partners met hun mooie aanbiedingen?

Alle partners die zich verbonden hebben aan Onbeperkt Leven doen goed! Van kleine ondernemingen, eenpitters, middelgrote bedrijven tot grote bedrijven. Elk bedrijf dat zich verbindt aan Onbeperkt Leven heeft exclusief voor jou een aanbod samengesteld. Vaak een korting, soms een gratis extra en soms iets geheel kosteloos.

Waarom bieden bedrijven zulke mooie aanbiedingen?

Zit er dan echt geen addertje onder het gras? Zeker niet! Voor de bedrijven zelf is het fijn om zich aan ons te verbinden. Zo kunnen ze namelijk in contact komen met jullie! Door zich te verbinden aan Onbeperkt Leven bereiken zij veel mensen die baat hebben bij hun product of dienst. Dat is voor partners een fijne manier om zich te promoten. En als ze dat willen kunnen ze zelfs met jullie in gesprek. Vergeet niet dat het voor veel bedrijven best een uitdaging is om in contact te komen met de échte gebruikers van hun product of dienst.

Heel bijzonder aan de partners is dat veel aangesloten bedrijven worden gerund door mensen die zelf onderdeel zijn van de doelgroep. Dit zijn vooral de ondernemers die een product of dienst aanbieden dat alléén interessant is voor mensen met een beperking, handicap of ziekte. Vaak is het idee voor hun bedrijf ontstaan vanuit hun eigen situatie waarbij ze goed aanbod misten en hen dit heeft gemotiveerd om een passend aanbod op de markt te brengen. Dit geldt ook voor de initiatiefnemer van de Onbeperkt Leven Voordeelpas. Hij kreeg in zijn puberteit kanker en verloor zijn onderbeen. Zo maakt het de cirkel rond. Jullie kunnen de aanbieders vinden en zij vinden jou! Een win-win situatie.

Mis je een partner die zeker in het aanbod zou horen?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe aanbieders waardoor het aanbod groeit. Waarschijnlijk maak je al gebruik van fijne aanbieders. Je helpt Onbeperkt Leven groeien maar je helpt vooral de andere leden wanneer je ze tipt bij ons. Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met jouw leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Heb je een tip over een leverancier waar je niet zelf gebruik van maakt maar die zeker interessant kan zijn voor andere leden, dan is dat ook zeer welkom. We zijn je dankbaar!