Alle bidetsystemen

Exclusief aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders: 10% korting op alle bidetsystemen van HomeCare Innovation!

HomeCare Innovation verkoopt niet slechts één bidetsysteem, maar heeft diverse bidetsystemen in het assortiment. Alle bidetsystemen die zij verkopen, zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. Bekijk het assortiment innovatieve toiletsystemen en je vindt eenvoudig en snel een systeem dat bij je past. Goed om te weten: HomeCare Innovation biedt ook een reparatieservice aan voor gebruikers van het bidetsysteem.

Weet je niet zo goed welke WC douche het beste bij jou past? Dan kan HomeCare Innovation je helpen het juiste bidetsysteem aan te schaffen. Door je meer te vertellen over de verschillende bidetsystemen en jouw eisen, wensen en verwachtingen voor jouw WC douche te achterhalen, helpen zij je de beste investering te doen.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

logo-HomeCareinnovation

HomeCare Innovation bv zet zich in voor het welzijn van mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking; zoals ouderen en gehandicapten. Ons innovatieve assortiment bestaat uit diverse kwalitatief hoogwaardige hulpmiddelen die het dagelijks leven in- en om het huis vergemakkelijken. Als leverancier bedienen wij via ons netwerk diverse marktsegmenten, zowel in het binnen- als het buitenland.

10%
HomeCare Innovation