Ornamin borden en bekers

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: 10% korting op alle borden en bekers van Ornamin bij SlabEnZo!

Vergroot jouw zelfstandigheid met de borden en drinkbekers van Ornamin. Speciaal voor mensen met een beperking heeft Ornamin borden en drinkbekers ontwikkeld. De Ornamin borden die SlabEnZo aanbiedt hebben aan de binnenkant van het bord een aflopende bodem.
Zo kan er uit deze borden makkelijk gegeten worden door mensen die maar met 1 hand kunnen eten. Door de opstaande rand schuift het eten eenvoudig op de vork of lepel. Daarom ook ideaal als je last van tremoren of spasme hebt.

Ook over de drinkbeker van Ornamin is eindeloos nagedacht en dat heeft een mooi resultaat opgeleverd, handig voor mensen met tremoren, spasme en ook geschikt voor mensen die bedlegerig zijn. Door de subtiele aanpassingen en mooie kleuren, niet van een gewoon servies te onderscheiden.
Tevens zijn er diverse hulpstukken leverbaar voor op de bekers.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

logo_Slabenzo_Onbeperkt_leven

SlabEnZo is de grootste leverancier in Nederland m.b.t. slabben. Wij verkopen eetslabben en kwijlslabben. Voor jong tot oud. Geen saaie, te grote slabben. Maar hip, modern en trendy in mooie kleuren en diverse designs.

Naast de slabben breiden wij momenteel uit met:
– Ornamin borden en bekers; aangepast speciaal voor mensen met een beperking, maar de aanpassing zie je niet.
– De GYENNO spoon; een lepel (en vork) speciaal ontwikkeld voor mensen die beperkt worden door tremoren.

10%
SlabEnZo