Alle diensten

Veel hulpmiddelen van rdgKompagne, die vergoed worden door jouw zorgverzekeraar, worden bij je afgeleverd met een instructie. Maar het is natuurlijk heel goed mogelijk dat je na enige tijd toch weer vragen hebt. Wil je de instructie graag nog eens herhalen? Loop je na ingebruikname van jouw hulpmiddel tegen dingen aan die je bent vergeten?

Onze servicemedewerker komt graag bij je langs voor een opfrisinstructie, extra instructie, of herhaling. Je kunt deze diensten eenvoudig aanvragen via de webshop van rdgKompagne. Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: 10% korting op het hele dienstenaanbod in de webshop van rdgKompagne.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

logo rdgKompagne

rdgKompagne is de grootste leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen, aangepaste bedieningen, tablet-, smartphone- en computeraanpassingen, omgevingsbediening, middelen voor cognitieve ondersteuning en spelmaterialen voor mensen met een handicap. rdgKompagne geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en werkt samen met alle ziektekostenverzekeraars in Nederland, met gemeentes en met het UWV.

Voor hulpmiddelen waarvoor een advies niet noodzakelijk is, heeft rdgKompagne twee webshops: de webshop rdgKompagne (webshop.rdgkompagne.nl) en de webshop Eelke Verschuur (www.eelkeverschuur.nl).

10%
rdgKompagne