Financiële coaching

Speciaal voor Onbeperkt leven Pashouders: 10% korting op financiële coaching bij Zis Finance Support.

Bij financiële coaching helpt ZiS Finance Support de administratie naar jouw wensen op orde te brengen en te houden. Je krijgt als pashouder 10% korting op het uurtarief. Zis Finance Support spreekt af bij jou thuis of op een goed te bereiken locatie. De diensten worden geleverd in de kop van Noord-Holland.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

logo ZIS

Wij helpen mensen die zelf hun financiën niet kunnen of mogen uitvoeren door middel van Bewindvoering en financiële coaching. Bewindvoering kan worden aangevraagd wanneer iemand zijn of haar financiën niet zelf kan regelen. Bijvoorbeeld wanneer iemand dementerend is, psychische problemen heeft, een lichamelijke- of verstandelijke beperking heeft of de financiële wanorde niet meer zelf kan oplossen. Financiële coaching zetten we in als mensen het fijn vinden om een beetje hulp te krijgen bij de administratie. Wanneer het makkelijk is als iemand weet wanneer je recht hebt op tegemoetkomingen of helpt met de belastingaangifte. Wij zorgen er samen voor dat er dan een overzichtelijke administratie staat en je precies weet wat er in- en uitgaat elke maand.

 

10%
ZiS Finance Support