iPad/tablet-montagesystemen

Met een montagesysteem bevestig je jouw tablet of smartphone eenvoudig aan jouw rolstoel of ander meubelstuk, zodat je het apparaat niet zelf hoeft vast te houden. In de webshop van rdgKompagne zijn opbouwen te vinden met verschillende bevestigingen, lengtes en houders. Speciaal voor Onbeperkt leven pashouders: 10% korting op alle iPad/tablet-montagesystemen in de webshop van rdgKompagne.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

logo rdgKompagne

rdgKompagne is de grootste leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen, aangepaste bedieningen, tablet-, smartphone- en computeraanpassingen, omgevingsbediening, middelen voor cognitieve ondersteuning en spelmaterialen voor mensen met een handicap. rdgKompagne geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en werkt samen met alle ziektekostenverzekeraars in Nederland, met gemeentes en met het UWV.

Voor hulpmiddelen waarvoor een advies niet noodzakelijk is, heeft rdgKompagne twee webshops: de webshop rdgKompagne (webshop.rdgkompagne.nl) en de webshop Eelke Verschuur (www.eelkeverschuur.nl).

10%
rdgKompagne