Kant en klaar maaltijden

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: 10% korting op alle maaltijden van apetito!

Heerlijke maaltijden aan huis bezorgd!

Met de maaltijden van apetito is het net of je thuis uit eten gaat. apetito bezorgt heerlijke vriesverse maaltijden aan huis. Je kunt op meerdere manieren bestellen en de vaste service-chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij jou thuis af.

Apetito vindt het belangrijk dat je volop kunt genieten van de maaltijden. Dat betekent niet alleen een keuze uit vele lekkere en voedzame maaltijden, maar ook eenvoudige bestelmogelijkheden, betrouwbare en flexibele leveringen en een goede bereikbaarheid van de klantenservice en diëtisten. Zij staan graag voor je klaar. Ook voor voedingsadvies op maat en voor de juiste apparatuur om de maaltijden te bewaren en te bereiden kun je bij apetito terecht.

Voedingsadvies

Voor voedingsadvies op maat kun je terecht bij gediplomeerde diëtisten. Zij beantwoorden kosteloos al jouw vragen over voeding en diëten. Ze helpen graag bij het verstrekken van dieetlijsten, bijvoorbeeld in het geval van hart- en vaatziekten, diabetes, overgewicht of ondervoeding. Maar ook voor informatie over de samenstelling van een product

Thuis uit eten!

Voor iedere smaak wat wils, van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. Je kunt kiezen uit een assortiment met ruim 130 maaltijden, diverse soepen en desserts. Ook wanneer je door een dieet of voedingsgewoonte op zoek bent naar geschikte maaltijden, ben je bij apetito aan het juiste adres. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, halal en gepureerd. Voor een volledig overzicht kun je contact opnemen met de diëtisten.

Voor informatie: 0800-0232975 (gratis)

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

apetito-logo

Het beste eten & de beste service

apetito is in 1958 opgericht en levert maaltijden en verwante diensten aan uiteenlopende zorginstellingen en particulieren. Welke eet- of woonsituatie het ook betreft, met passie en vernieuwingskracht staan wij graag voor je klaar met het beste eten en de beste service.

 

10%
apetito