10% korting op alle producten van Wi-Care

10% korting op alle producten van Wi-Care

Speciaal voor Onbeperkt leven pashouders: 10% korting op alle producten van Wi-Care, specialist in stijlvolle, aangepaste kleding!

Voorbeeld:

My-DBuddy

De dementiejas ‘my-DBuddy’ van Wi-Care helpt mensen met geheugenproblemen langer zelfstandig te blijven, met behoud van hun waardigheid. Net als andere producten van Wi-Care, is my-DBuddy een concept dat praktische problemen oplost en tegelijk de gebruiker zichzelf laat zijn en iemands waardigheid ondersteunt, in dit geval mensen met (tijdelijk) geheugenverlies.

  • Is dit mijn jas? Plaats voor een foto onder het lusje waaraan de jas hangt.
  • Hoe doe ik mijn jas netjes dicht? Geavanceerd klittenband in kleuren; sluiten wijst zichzelf.
  • Waar is mijn sleutel? Heb ik mijn sleutel in het slot laten zitten? Keycord in de jas zodat de drager gemakkelijk bij de sleutels kan.
  • Wie ben ik? Discreet vakje voor identiteitskaart met naam en adres.
Klik hier voor meer informatie. U krijgt de korting op vertoon van uw Onbeperkt leven Pas of voer als volgt uw unieke pasnummer in als kortingscode in de webshop van Wi-Care: ol-pasnummer. Dus bijvoorbeeld ‘ol-123456781234’.

 

Beschrijving

Wi-Care_logo

Stijlvolle aangepaste kleding

Wi-Care ontwerpt en produceert (aangepaste) kleding voor mensen met een beperking. Mooie, goed zittende kleding, waar jij je beter in voelt. Juist als je een lastig lijf hebt. Het verbetert je zelfredzaamheid en laat je eigenwaarde groeien.

Handige oplossingen

Wij komen de meest uiteenlopende situaties tegen. Daardoor hebben we veel ervaring in het vinden van praktische oplossingen. Maar behalve functioneel, zijn onze ontwerpen ook: stijlvol, eigentijds en in een kleur die bij je past.

Een impressie van onze collectie vind je op de website. Heb je zelf ideeën of specifieke wensen? Leg ze gerust aan ons voor.