Triride Base

Triride. Een elektrische handbike, die in een handomdraai jouw handbewogen rolstoel omtovert in een elektrische krachtpatser. De compacte maten, lichte materialen en uitstekende prestaties maken deze Italiaanse handbike tot een veelzijdige compagnon.

De Triride kan met 2 eenvoudige klemmen aan vrijwel alle typen handbewogen rolstoelen gekoppeld worden. De handbike is helemaal persoonlijk te maken met tal van opties en keuze uit verschillende kleuren. Het aantrekkelijke Italiaanse design maakt het Triride plaatje compleet.

Deze elektrische handbike was het eerste model van Triride, en heeft nu vele luxe functies als standaard. Voldoende krachtig voor dagelijks gebruik, zonder extreme situaties op te zoeken.

Standaard voorzien van LCD display, achteruit rij functie, cruise control, aankoppel assistentie en krachtige remschijf met terugwinnen rem-energie.

Instapmodel van de Triride modellen range. Een echte all-rounder die ondersteunt in het dagelijkse leven, zonder extreme situaties. Voorzien van de door Triride zelf ontwikkelde, geavanceerde electronica waardoor alle programmeerbare functies beschikbaar zijn. Inclusief achteruit rij functie, cruise control en aankoppel assistentie.

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

logo-Mobility&you

Wat kunt u van ons verwachten:

✓    Persoonlijke, vriendelijke begeleiding bij uw zoektocht naar een (elektrisch) mobiliteitsproduct

✓    Deskundig advies bij alle producten van Mobility & you

✓    Eigen servicedienst voor reparatie; bij pech onderweg wordt u eventueel door een pech hulpdienst opgehaald

✓    Jarenlange ervaring met elektrische mobiliteitsproducten, de verkoop en service daarvan

✓    Alleen kwaliteitsproducten, wij zouden zelf ook niet anders willen

✓    Klantvriendelijkheid en snelle service

10%
Mobility & you