15% korting op alle til- en transferhulpmiddelen van Lift2Move

15% korting op alle til- en transferhulpmiddelen van Lift2Move

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven pashouders: 15% korting op alle til- en transferhulpmiddelen van Lift2Move!

 

Passieve en actieve tilliften

Zoekt u een betrouwbare passieve of actieve tillift? Kies dan voor een tillift van Nausicaa. Dit kwaliteitsmerk uit Frankrijk staat al meer dan 20 jaar garant voor gebruiksvriendelijke en comfortabele tilhulpmiddelen.

 

Tilbanden

Alles van Nausicaa wordt in eigen huis ontworpen en gemaakt, dus ook de tilbanden. Daar is het resultaat ook naar. Tilbanden van Nausicaa zijn prettig in gebruik en niet kapot te krijgen.

 

Transferhulpmiddelen

Lift2Move heeft een breed aanbod van hulpmiddelen die het verplaatsen van hulpbehoevenden eenvoudiger maakt. Denk hierbij aan glijplanken, glijmatten en accessoires voor liggende en/of zittende transfer, bijvoorbeeld van bed naar bed, van bed naar rolstoel en van rolstoel naar toilet.

 

Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding. De korting wordt verrekend op vertoon van uw Onbeperkt leven Pas.

Beschrijving

lift2move-logo

Lift2Move levert efficiënte hulpmiddelen voor de zorg tegen de laagste prijzen. We staan voor kwaliteit en bieden producten aan van premium merken als Nausicaa, Neuroforma en SLK.

We begeleiden u niet alleen intensief in het verkooptraject, maar staan ook voor u klaar nadat we producten geleverd hebben. Service staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt dan ook 24/7 bij ons terecht als er problemen met de producten zijn.

Zoekt u een bedrijf dat het onderhoud kan verzorgen voor andere merken dan wij in ons assortiment hebben, ook dan bent bij ons aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen voor ieder merk tillift de gewenste support leveren.

 

Extra informatie

Beperking van

Motoriek

Kortingspercentage

Tot 15% korting