2 stuks stressbal om hand, pols of onderarm te versterken – Groen

Van € 14,75 voor € 12,98

Speciaal aanbod voor Onbeperkt leven Pashouders:
12% korting op alle producten bij Zorgthuiswinkel.nl!

Klik hier en vraag direct jouw GRATIS Onbeperkt leven pas aan om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding

Mis je een partner of product die zeker in het aanbod zou horen?

Stuur alsjeblieft een mailtje. Wij zoeken dan contact met de leverancier om te kijken of we een samenwerking kunnen aangaan. Jouw hulp lijkt klein maar is zeer waardevol.

Welke partner of product mis jij?

Heb je wel eens van die momenten dat je handen, polsen of onderarmen vermoeid aanvoelen na een lange dag? Of heb je gewoon behoefte aan wat ontspanning na een stressvolle dag? Dan zijn deze 2 stuks stressballen misschien wel iets voor jou!

Met deze stressballen kun je gemakkelijk je pols, hand en onderarm trainen, waardoor je meer grip en flexibiliteit krijgt. Het is de perfecte manier om je handen te versterken na een lange dag computerwerk of voor mensen die veelvuldig met hun handen werken.

Maar dat is niet alles! Deze stressballen zijn ook geschikt om in een periode met veel stress tot rust te komen. Gewoon even knijpen en je zult merken dat het stressniveau in je lichaam vermindert.

Deze stressballen zijn verkrijgbaar in het groen en hebben een diameter van 5 cm. Het is dus gemakkelijk om ze overal mee naartoe te nemen en op elk moment van de dag te gebruiken.

En wist je dat Zorgthuiswinkel deze stressballen ook nog eens gratis binnen Nederland verstuurd? Bestel ze vandaag nog en ervaar de voordelen van deze handige en effectieve stressballen zelf!

  • De kleur van deze stressbal is groen.
  • Diameter: 5 cm

Voor meer informatie over dit product: klik hier om naar zorgthuiswinkel.nl te gaan.

12%
Zorgthuiswinkel.nl